Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Registrovaný pojišťovací makléř. -zajištění komplexních služeb v pojišťovnictví -pojištění průmyslu a podnikatelů -pojištění osob -analýzy pojistného krytí -pomoc při likvidaci pojistných událostí -znalecké posudky.

Soukromá zubní lékařka. Soukromá ordinace stomatologa.

Nabízí: - standardní sortiment léčivých přípravků - vitamíny, potravinové doplňky - komplexní péče o chrup - péče o dítě - čaje - homeopatické přípravky - kosmetické přípravky antialergické, vlasová kosmetika - přípravy pro aktivní sportovce - přípravky užívané v enzymoterapii - měření krevního tlaku, hladiny krevního cukru a ...

Praktická zubní lékařka. Ordinace praktické zubní lékařka

Domácí masáže Pavel Lingr – masér poskytuje masáže a rekondiční služby v pohodlí Vašeho domova v lokalitách Praha, Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady atd.

Výrobce: - doplňků stravy a active gelů s vysokým obsahem přírodních extraktů, bioaktivních látek, antioxidantů, vitamínů a minerálů. Každá z receptur je vytvořena na základě nejnovějších poznatků v péči o tělo a pleť. Výrobní program: Acai Slim, Acai Detox, Acai Extreme, Celuline, Slimline, Varixline, Artroline, terapeutické gely pro ...

Kafé - bar Kadeřnicví Tetování - kosmetika Modeláž nehtů a manikúra - pedikúra Solárium Box Fitness centrum Cycling Půjčovna - sportovní stroje Masáže

easyDNA Czech je specializovaný poskytovatel služeb v oblasti testování DNA pro Českou a Slovenskou republiku, se sídlem v Pardubicích. Nabízíme množství DNA testů včetně nejpopulárnějšího testu otcovství.

Akreditovaná laboratoř. Rozbory vody: -odpadní, užitková, pitná. Odběry vody a půdy. Posuzování vodního hospodářství firmy.