Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Centrum pro zdraví a chytré hubnutí. Přístrojová unikátní diagnostika na základě, které zjistíme poměr tuku, svaloviny, vody a další důležité parametry. Vyhodnocení dosavadního způsobu stravovaní, a životního stylu, zjištění poměru makroživin a mikroživin, vyhodnocení biochemického vyšetření. Programy pro přirozené a trvalé zhubnutí, zdraví a ...

Lymfodrenáže Poúrazová péče - rehabilitace

Homeopatie. Odvykání kouření. Problémy s otěhotněním. Biorezonance.

Veterinární klinika. Veterinární lékař, veterinář, veterina, zvěrolékař. Komplexní veterinární služby pro malá (psi, kočky, drobní savci) a exotická zvířata. RTG, vyšetření, ultrasonografie, chirurgie, veterinární porodnictví a gynekologie.

Ortopedická ambulance - pro děti, dorost, dospělé

Fitcentrum, posilovna. Aerobic, karate, schwinning, masáže, solárium, kosmetika. Thai Box-tel.:732547541.

Lékárna U Raka: - výdej léků na lékařský předpis - volný prodej léků.

Odborná ženská lékařka, gynekolog.

Praktický veterinární lékař. Veterinární služba.

Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, zakázková výroba, E-shop: - doplňky stravy na přírodní bázi podle vlastních receptur (přírodní doplňky stravy) - přírodní bylinné bioaktivní gely - gely s bylinnými extrakty s vysokou koncentrací a extrakty vzájemně se doplňující na účinnosti - ošetřující a pěstící kosmetika v ...

Prodej - kosmetika WEYERGANS - kosmetika z Mrtvého moře - prodej celozrnných výrobků SEMIX Kosmetické studio - celulitida Poradenství v oblasti výživy Masáže - činské - klasické - baňkování - lymfatické

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Veterinární ordinace: - interní medicína - dermatologie - neurologie - kompletní vyšetření krve, moči a trusu - prevence - očkování.