Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Kosmetické služby Hlídání dětí Cvičení - bodyform, zumba, flexibar, interval, s dětmi, ... Masáže

Praktický lékař pro dospělé

Cvičení na přístroji VACUWELL Zpevňující a zeštíhlující zábaly Masáže (klasické, relaxační, čokoládové, havajské, ...)

Komplexní stomatologická péče včetně veškerých služeb dentální hygieny.

Zubní ordinace ve Slovanském domě vznikla ze zkušeností německé zubní medicíny, kde design chrupu nelze oddělit od jeho perfektní funkce. Vysokou kvalitu dosahujeme moderními technologiemi. Soustředíme se na komplexní ošetření Vašeho chrupu.

Nabízíme veterinární léčiva a odborný materiál pro veterinární lékaře a lékárny, krmiva a diety Hills, Trovet.

KOMLEXNÍ VETERINÁRNÍ PÉČE. Interní medicína: -kardiologie, EKG -alergologie -neurologie -endokrinologie -urologie. Chirurgie měkkých a tvrdých tkání, RTG. Ortopedické zákroky. Dermatologie.

Kompletní preventivní i léčebná veterinární péče. Nabídka sonografie, RTG, cytologie, stomatologie.

Léčebná a preventivní péče o zvířata, chirurgické a stomatologické zákroky, rentgenologická a sonografická vyšetření, implantace mikročipů v ISO normě, vystavování mezinárodních Petpasů.

Veterinární klinika. Služby: -preventivní péče - očkování odčervování, čipování, preveventivní prohlídky -péče o nemocné, krátkodobá hospitalizace. Široké spektrum operací: -kastrace -operace v dutině břišní -ortopedické operace včetně řešení -zlomenin kostí -kožní.

Veterinární klinika. Služby : - preventivní péče -očkování odčervování, čipování, preveventivní prohlídky - péče o nemocné, krátkodobá hospitalizace. Široké spektrum operací: - kastrace - operace v dutině břišní - ortopedické operace včetně řešení - zlomenin kostí - kožní - oční.

Odběry krve: - komplexní laboratorní vyšetření v oblasti klinické biochemie, hematologie a mikrobiologie - příprava autovakcín.

Kosmetické služby Masáže klasické, aromaterapeutické a oční.

Relaxační lázně JUPITER Vám nabízí lázeňské a relaxační služby zdraví a krásy, vše pod jednou střechou. Na začátku klientku či klienta čeká vstupní pohovor s odborníkem na zdraví a správný životní styl, kde jsou upřesněny problémy i požadavky a doporučeny procedury takříkajíc šité na tělo, přesně dle zdravotního stavu zákazníka i jeho ...