Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: - krátkozrakost - dalekozrakost - astigmatismus.

Klinická logopedie. Samostatné zařízení logopeda. Pobočka Ledeč nad Sázavou: -Stínadla.

Ordinace odborného lékaře ortopeda.

REKONDIČNÍ a REHABILITAČNÍ STŘEDISKO: -léčebná a rekondiční rehabilitace -ordinace rehabilitačního lékaře - masáže - kinezio tape - fyzioterapie - fyzikální léčba.

Rekondiční a relaxační studio: - rekondiční služby, - solárium.

Prodej, e-chop: - krmiva pro psy a kočky - pomůcka pro výcvik - pelíšky - oblečky - doplňky. Služby: - veterinární ordinace.

GP clinic s.r.o. provozuje ordinaci všeobecného praktického lékaře pro dospělé.

Fyzidop s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, léčbu poruch pohybového aparátu a na domácí zdravotní péči.

Služby, maloobchod: -farmaceutické přípravky.

Služby: -veterinární praxe pro koně a malá zvířata -veterinář, verinární ordinace.

Služby: -poskytování veterinární péče.

Služby: -ordinace kožního lékaře -kožní lékař.

Služby: -soukromá psychiatrická ambulance.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatovenerologie.

Zdravotnictví: -odborná chirurgická ambulance.

Ortopedická ambulance. Samostatná ordinace lékaře specialisty.

Služby, výroba: -stavba strojů pro potravinářský, chemický, farmaceutický průmysl a energetiku. -montážní a servisní činnost, -projektová činnost v investiční výstavbě. -projektování elektrických zařízení, činnost organizačních, servisních a ekonomických poradců v oblasti stavby strojů.

Veterinární klinika, Zahradní 1363, Čáslav, okr. Kutná Hora

Poskytování laboratorních služeb: - rozbory vody - rozbory odpadů - rozbory půd - studny - vrtné práce - měření radonu - likvidace odpadu - geologické práce - sanační práce - laboratorní analýzy ENVIREX spol. s r.o. Chotěboř