Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Služby: -fitness -bodystyler -posilovna -masáže.

Útulek pro psy. Provoz útulkuje nepřetržitý, podílí se na něm tým profesionálních ošetřovatelů a smluvní veterinární lékařka. Významná je i pomoc členů Ligy a dobrovolných spolupracovníků.

Sepisování formulářů úrazového pojištění Chirurgická ambulance - odborné poradenství - sepisování formulářů úrazového pojištění

Plastická a estetická chirurgie: -konzultace -vyšetření -operace obličeje, nosu, prsů, břicha, odsávání tuku. Poradenství: -péče o pleť a líčení.

Poradenství - zdravé a bezpečné hubnutí, zpracování individuální analýzy stavby těla.

Služby: -provádění přejímacích zkoušek a zkoušek dlouhodobé stability lékařských diagnostických rtg. přístrojů -provádění elektrických revizí a prohlídek radiodiagnostických a radioterapeutických lékařských zařízení -instalace, demontáže, servis vybraných lékařských diagnostických a radioterapeutických zařízení.

Kompletní program japonského výrobce pro endoskopii, příslušenství: - endoskopy Pentax - automatické dezinfektory.

Neurologická ambulance pro dospělé.

Akreditovaná výroba dle ISO 9001:2008, ISO 13485:2003: -mikrobiologická kultivační média a jiné diagnostické výrobky -živné půdy. Anaerobní kultivační systémy, suplementy pro kultivační média, dehydrovaná kultivační média, disky pro testování antibiotické citlivosti, hemokultivace, hotová kultivační média, ELISA testy, referenční kmeny, ...

Stomatologická laboratoř Maja Dent

Masáže sportovní, rekondiční, medové, aroma, lávovými kameny - reflexní masáže plosky nohy - baňkování