Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
E - shop - lékárna Prodej - zdravotnická obuv Lékárna

Provádění relaxačních i terapeutických masáží, Tantra a Tao masáží a emocionální terapie..

Poskytujeme wellness služby v samém srdci Starého Města. Provádíme masáže, depilace, kosmetiku, bělení zubů a mnoho dalších procedur.

Výroba, prodej, distribuce: - léčiva, léky (chemické a rostlinné produkty pro lékařské účely) - sterilní roztoky - zdravotnický materiál - hemodializační koncentráty a roztoky - citrasátové roztoky - hemofiltrační roztoky.

Masérské a rehabilitační služby. Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Ambulance ženského lékaře, gynekologie.

Privátní chirurgická ambulance.

Prodej, instalace, servis: - digitální radiografie, digitální panoramatické RTG, dentální CT, mikroskopy, intraorální kamery, monitory, počítače, software pro správu snímků.

Nabízím masáže v pohodlí Vašeho domova. Objednávky přijímám převážně z Brna a jeho okolí, ale lze domluvit masáže i na vzdálenějším místě jižní Moravy. Dopřejte svému tělu masáž a vychutnejte si ji kdekoli budete chtít.

Zdravotní masáže: - masáž zad a šíje - masáž horních a dolních končetin - manuální lymfodrenáž - masáž těhotných.

Zdravotnictví: -chirurgická ambulance + laserová terapie -traumatologie -estetická chirurgie. -trvalé odstranění drobných žilek na nohou a obličeji hemagiomů po celém těle Další ordinace: -Valašské Klobouky, Krátká 798 tel. 577042131, 602716515.

Provádí: - mikrobiologický, biologický, fyzikální a chemický rozbor vody, potravin a ovzduší - epidemiologické šetření a opatření proti šíření nákaz - komunální hygiena - kontrola hygieny práce - hygiena výživy a předmětů běžnho užívání - státní zdravotní dozor hygieny dětí a mladistvých.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Nemocnice. -ortopedie -urologie -ušní, nosní krční -dětský lékař -gynekologie -chirurgie -neurologie -interna -infekční -ARO.

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Nabízím služby v oblasti prevence a léčby chorob plazů. Ošetřuji i psy, kočky a jiné savce.

Výroba, prodej a servis zdravotnických přístrojů.

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...