Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Stomatologicko-protetická laboratoř: -zubní náhrady -zásuvné spoje Bredent -korunky -implantáty.

Masážní terapie: - moxování - baňkování - QIGONG TUINA masáž - aromaterapeutická masáž pro ženy - individuální cvičení na páteř dle dr. Smíška.

Středisko Ratolest v Praze 10 je nestátní neziskovou organizací, která poskytuje služby dětem a mladým lidem s mentálním a kombinovaným postižením. Součástí střediska je: - denní stacionář - středisko rané péče - speciální škola pro žáky s kombinovaným postižením.

Lékárna: - prodej farmaceutických výrobků.

Zdravotnický materiál, pro krytí a rouškování. Výroba zdravotnických nástrojů pro chirurgii, stomatologii a gynekologii. Při zakoupení našich výrobků se zapojíte do podpory charitativních projektů v Africe (Keňa). Pokud u nás zakoupíte zdravotnické nástroje či materiál jsme ochotni od Vás odkoupit Váš starý nepoužitý materiál či nástroje ...

Předmětem našeho zájmu jsou vývoj, výroba a distribuce přípravků pro léčbu některých duševních a nervových onemocnění..

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -manikúra -masáže -rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy a doškolovací kurzy.

Privátní gynekologická ordinace: -praktická ženská lékařka.

Biotherapy s.r.o. je ryze česká společnost působící v oblasti vývoje, výroby a prodeje biomedicínských systémů a produktů určených pro péči o zdraví, a to jak pro osobní, tak pro klinické použití.

Mobilní masáže, kosmetika, pedikúra pro oblast České Budějovice. Kvalitní, levné a dostupné služby. Služby pro jednotlivce, hotely, penziony, firmy. Šetří Váš čas Stačí Vám hodina volného času. Nemusíte nikam cestovat. Nemusíte se svlékat v cizím prostředí. Služby se konají v pohodlí Vašeho domova. Po masáži můžete nerušeně odpočívat .Nemusíte ...

Relaxační studio: - hubnutí - lymfodrenáže - masáže - filipínské masáže - kavitace - cévní vyšetření - magnetoterapie - rekondiční stoly - kosmetika - solárium - analýza těla - pedikúra.

Sdružení soukromých lékařů. Poliklinika, sdružená ambulantní zařízení.

Prodej, služby: - stomatologického zařízení - stomatologických materiálů - nástrojů a zdravotnické techniky - stomatologické potřeby - zubní ordinace - zubní laboratoře - dentální potřeby - dentální pomůcky.

Čalounické práce: - potahování nábytku - opravy čalouněného nábytku - čalounění, opravy automobilů a motocyklů (autosedačky, renovace veteránů, motosedačky) - matrace na míru - čalounění dveří - výroba ortopedických pomůcek.

Soukromé zdravotnické zařízení poskytující odbornou zdravotní péči kvalifikovaných zdravotních sester přímo v domácnosti pacienta. Domácí zdravotní péče (neboli Home Care): - udržuje rodinu pohromadě i v době nemoci, léčení v nemocnici či v LDN se omezuje pouze na případy, kdy léčba doma není možná - zlepšuje psychický stav nemocných, ...

Výroba, prodej: - pacientské monitory - infúzní a injekční pumpy - ultrazvukové přístroje, sondy. Pobočka: - Vídeňská 1958/9, Praha - tel: 241 470 539.