Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Naše služby: - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetika - masáže.

Veterinární léčiva. Nutriční doplňky. Hygiena.

Maloobchod, prodej: - oční optika - brýle, obroučky - doplňky - sluneční brýle.

Masáže (klasická, sportovní a relaxační medová masáž, baňková masáž, baňkování, reflexní, lymfatická, reflexní terapie, reiki ošetření), manuální lymfatická masáž, bowenova tlaková masáž.

Lékárna. -online prodej, e-shop, internetová lékárna -lékárenská péče včetně poradenství, úplný sortiment léků, široký sortiment volně prodejných léčiv a potravin zvláštní výživy -široký výběr bylinných čajů -základní homeopatika -obvazový materiál a pomůcky při inkontinenci -léčebná kosmetika -veterinární přípravky.

Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ambulance (ordinace).

Prodej, servis: -sterilizační technika -mycí automaty -testy sterilizace.

Veterinární ordinace pro malá zvířata. Komplexní péče o hospodářská zvířata a koně.

Veterinární služby pro malá zvířata a plazy - prevence, diagnostika (RTG, laboratoř, cytologie), terapie (chirurgie, zubní ultrazvuk, chemoterapie), čipování, krmiva.

Ústav regenerace organizmu. Součástí kliniky jsou oddělení: - interny - kardiologie - stomatologie - plastické chirurgie. Léčba únavy, deprese a stresu.

Veterinární klinika, zubní ultrazvuk, sonografie, RTG, EKG, chirurgie.

Oční optika: - měření zraku na dálku, na blízko - výběr brýlí pomocí videotechniky - objektivní vyšetření oka refraktometrem. Výroba a prodej: -brýle, brýle s multifokálními čočkami.

Zajištění kompletního očního vyšetření. Prodej brýlí a kontaktních čoček.

Omlazující procedury: - Face-lifting bez skalpelu - APTOS feather lift - revoluční vyhlazení vrásek - FIBROGEN - vyhlazení vrásek - DYSPORT - omlazení kůže - PULSAR - radikální omlazení kůže - CHEMICKÝ PEELING - celkové omlazení - HYPOXI TRAINER - zdravé opálení - GOLDRUSH TANNING Estetická (plastická) chirurgie: - ...

Veterinární lékař, veterinář, zvěrolékař

Služby: -rehabilitační i podvodní masáže -cvičení po úrazech -magnetoterapie. Masážní a kosmetický salon: -České Budějovice, Krajinská 35/1 tel. 387313469, 603207947 -České Budějovice, M.Horákové tel. 728222960 Kadeřnictví a nehtové studio: -České Budějovice, České Vrbné 2327 tel. 733684369

Nabízíme: - široká škála služeb, od klasických léčebných lázeňských pobytů, po relaxační pobyty s možností odreagování se v některém z přilehlých areálů.

Achillea – Kožní klinika se specializuje na kožní onemocnění a estetické problémy. Kliniku tvoří : 1. Kožní ambulance, 2. Kožní sanatorium 3. Estetická dermatologie. 1. Základem sanatoria jsou kožní ambulance, ve kterých lékaři ošetřují veškerá kožní onemocnění bez nutnosti doporučení praktického lékaře. Pacienti se telefonicky objednávají ...

Služby: - veterinární ošetřovna, veterinář - salon pro psy (stříhání psů).