Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Velkoobchod: - léčiva - zdravotnické potřeby.

Stomatologická laboratoř, výroba: - korunky a můstky - fixní a snímací náhrady - zubní náhrady.

Zdravotnictví: -lékař -ortopedie. pobočka: 612 00 Brno Herčíkova 2481/23 Tel: 549 259 543

Městská nemocnice: -chirurgie -interna -urologie. Pracoviště-Rooseveltova 474: -interní ambulance -chirurgická ambulance -gynekologická ambulance -RTG* oddělení -rehabilitační oddělení.

Laboratoř radioanalytických metod je akreditovanou zkušební laboratoří č.L 1015.Předmětem akreditace je stanovení stabilních a radioaktivních prvků ve všech typech pevných, kapalných a plynných vzorků metodami rentgenfluorescenční a gamaspektrometrické analýzy. Laboratoř radioanalytických metod provádí měření ...

Výroba: -farmaceutické suroviny -bylinné sirupy a masti -kosmetika -ochranné pracovní masti Herbalon -veterinární přípravky. Telemarketing: Sluneční 284 Pardubice 53009 tel:466400070 e-mail:tmg@hbf.cz Expedice: Průmyslová 450 Pardubice 53003 tel:466652470 e-mail:expedice@hbf.cz www.bochemie.cz/firma/vg.htm

Otehotnet.cz - největší specializovaný obchod, velkoobchod, dovozce, vývozce a e-shop s produkty pro podporu početí, otěhotnění.

Oční optika. Maloobchod, prodej: - dioptrické a sluneční brýle - kontaktní čočky. Kompletní sortiment a poradenství v oblasti oční optiky. Vyšetření zraku.

Prodej zdravotních prostředků: - intervenční kardiologie - stenty, balónkové katétry (vysokotlaké, úzkoprofilové, standartní), vodící dráty, vadící katétry, diagnostické katétry, indeflátor - intervenční radiologie - EKOS ultrazvukem zrychlená trombolýza intrakraniální, periferní, embolizační částice, vodící dráty - kmenové buňky.

Pedagogicko-psychologická poradna: - odborné psychologické služby - psychologická vyšetření dětí, dítě předškolního věku - poradna Hrazené služby, služba poskytované poradnou: - kurz nápravy grafomotorických obtíží - kurz nápravy specifických poruch učení - logopedická náprava - odborné posudky na žádost rodičů atd.

Veterinární ordinace, veterina, veterinář: - čipování, čip, tetování - vystavení europasů - kastrace - očkování¨atd.