Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Kraniosakrální biodynamika je jemný a neivnazivní způsob odstraňování fyzických, psychických i emocionálních bloků. Odstraňuje bolesti, podporuje zdraví, pomáhá při odstraňování traumat, stresů, nespavosti, atd. Léčba traumat-Kraniosakrální biodynamika

Plastická operace cz vám poskytne veškeré informace o možnostech plastické i neinvazivní chirurgie, tedy druhy, ceny, ordinace a kliniky. Plastické operace prsou, nosu, břicha, očních víček, obličeje, facelifting, odstranění vrásek, liposukce .

Manželská a psychologická poradna Praha. Psycholog Rataj v Praze. Profesionální služby psychologického poradenství, individuální či párové psychoterapie. Semináře o partnerských vztazích. Jak zvládnout rozchod, manželskou krizi, nevěru, hádky či ztrátu partnera. Léčba nespavosti, deprese, úzkostných a fobických stavů, závislostí a ...

Kožní ordinace - dermatologie - venerologie

internetová lékárna www.fajnlekarna.cz

Klinika - nestátní zdravotnické zařízení. Ambulance praktického lékaře. Rehabilitační centrum. Lékař pro rehabilitační a fyzikální medicínu. Individuální léčebná tělesná výchova. Elektroléčba, mag­netoterapie, te­ploléčba. Vodoléčba.

Ordinace praktického zubního lékaře. Stomatologická ambulance.

Zdravotnictví: -chirurgická ambulance, chirurgie.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatologie. Dermatovenerologická ambulance.

Odborný lékař kožní. Ambulance: - dermatovenerologie.

Odborný lékař kožní. Ordinace, ambulance: - dermatologie, dermatovenerologie.

Nabízíme sortiment volně prodejných léků i léky na předpis a další doplňkové zboží.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatologická, dermatologie, dermatovenerologie.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - venerologie, dermatovenerologie.

Kožní lékař, dermatologie. Dermatovenerologie. Ordinace: - venerologie.

Výroba, opravy, leasing: - lékařské a kosmetické přístroje - chirurgické, zdravotnické a ortopedické potřeby.

Výroba: Doplňky stravy Dietologická poradna Společnost UROCONT s.r.o. se zabývá výrobou, distribucí, prodejem a marketingem farmaceutik.

V programu NástrojeZdraví® společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Zdravotní potřeby. Výroba, distribuce, prodej: - nestabilní plošiny - dynamické PC polštáře - kulové úseče - bederní opěrky. Technický servis suchých uhličitých koupelí. Prodej: - thermovak.