Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Praktický lékař pro dospělé.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatr.

Ordinace praktického lékaře pro dospělé.

Služby: -kondiční, regenerační, stravovací a další programy v péči o zdraví.

Soukromá kožní ambulance, lékař, kůže.

Zdravotnické zařízení: -specializace ušní. Poradenské centrum. Specializovaná vyšetření v Praze. Internátní zařízení pro děti.

Interní a gastroenterologické ambulance.

Privátní praxe: -zubní lékařka. Stomatologie.

Plastická chirurgie. Lékařská praxe - Plastická estetická chirurgie, veškeré spektrum kosmetických operací operace obličeje, nosu, očních víček, odstálých boltců, zvětšení a modelace prsů.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatrie. Další ordinace: - Stěbořice 171, tel: 553 661 034 - Velké Heraltice, Nad Poštou 91, tel. 553 786 210.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatr. Další ordinace: - Podvihovská 156/16, Opava-Komárov, tel. 553 762 107.

Ordinace stomatologa - zubní lékař.

Laboratoř. Laboratorní vyšetření v oborech: - klinická biochemie, hematologie a imunologie.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - léčebná kosmetika - farmaceutické výrobky - zdravotnické potřeby (zdravotní obuv) - kontaktní čočky. Kompletní lékárenská péče. Sídlo firmy: - Rousínov - Slavíkovice, Rudé armády 843/110.

Farmaceutická společnost. Sanofi-aventis zaměřuje své aktivity na 7 hlavních terapeutických odvětví: - Kardiovaskulární onemocnění - Trombóza - Onkologie - Onemocnění centrálního nervového systému (např. epilepsie) - Cukrovka - Interní medicína (např. poruchy spánku) - vakcíny.