Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Patříme k největším očním klinikám v Evropě a jsme spolupracujícím pracovištěm 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Zkušenost našeho týmu odborníků vychází z dlouhé tradice nejlepších očních univerzitních klinik Čech a Moravy, slavné pařížské kliniky Hôtel-Dieu a jedné z nejrenomovanějších amerických klinik Massachusetts, Eye and Ear Infirmary ...

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léky za hotové peníze -zdravotnické potřeby a jiné zboží.

Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař.

Výroba, opravy: - lékařské přístroje, nástroje a zdravotnické potřeby.

Společnost Hapra, spol. s r.o. je v současné době výhradním zástupcem pro ČR a SR významné německé dermatologické firmy Dr. August Wolff, Bielefeld. Svou činnost především zaměřuje na poskytování odborných informací o léčebných přípravcích jak pro lékaře nebo lékárniky, tak i pro laickou veřejnost. Zabývá se: - organizací odborných ...

Naše oční optika nabízí: - dioptrické brýle - sluneční a sportovní brýle - plavecké a potápěčské dioptrické brýle - brýlové čočky - měření zraku - kontaktní čočky - Ray - Ban.

Zdravotnické zařízení: - ortopedie, ortoped.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.

Zubní ordinace. Stomatologie.

Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař.

Zdravotnictví: - ambulantní dětská sestra.

Stomatologie. Zubní ordinace.

Lékárna: -bylinné přípravky a čaje -prodej vitamínů -léčebná kosmetika -zdravotnické potřeby.

Privátní praxe: -zubní lékař, stomatologie.

Bolí vás záda, nebo si jen potřebujete dopřát relaxaci? Tak to zavítejte na mé stránky.