Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Vysoce odborné lékařské péče v oboru neurologie, se Vám dostane v ordinaci paní doktorky MUDr. Železné. Našim pacientům poskytujeme diagnostickou a léčebnou péči při problémech centrální, autonomní a periferní nervové soustavy jako jsou například bolesti hlavy a páteře, cévní onemocnění mozku, poruchy vědomí, epilepsie či poruchy řeči. Naleznete ...

Cvičení na rekondičních stolech: -zlepšení fyzické kondice -odstranění bolestí zad -úbytek na objemu. Služby: -tvarování postavy -anticelulitický program -vakuová pumpa -lymfatická drenáž -masáže -doplňkové služby a prodej. Vakuová terapie. Lymfoven Vacushape

TRING, spol.s r.o. Výroba a opravy: -lékařské přístroje a nástroje -zdravotnické potřeby.

Veterinární ambulance: -kompletní veterinární činnost -hospodářská zvířata -skot, prasata, ovce, kozy, koně -malá zvířata -psi, kočky, fretky, hlodavci, plazi, ptáci, ryby, včely. Služby: -vakcinace -problematika vnějších a vnitřních parazitóz -interní medicína -dermatologie -ophtalmologie -stomatologie ...

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.

Relaxační centrum. Wellness centrum s ubytováním. Solná jeskyně. Fitness, sportovní klub. Kosmetika, kosmetické služby. Solárium. Masáže, masérské služby. Penzion.

Výhradní distributor značky Pedikom: - moderní metoda vyšetření nohou - unikátní měřící zařízení - vyšetření nohy - vyšetření tlaků při došlapu - počítačové vyšetření zatížení chodidla (chodidel) - speciální ortopedické vložky, pantofle - výroba na základě provedeného počítačového vyšetření chodidla.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

ALORAMEDICA nabízí služby: - masáže - centrum terapie bolesti - kosmetika. Internetový obchod, e-shop: - kosmetika.

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

MUDr. Marie Košťálová se zaměřuje na pronájem, správu a údržbu nemovitostí.

Soukromá ordinace dětské zubní lékařky.

Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé a děti.

SPOP - speciální ortopedické pomůcky. Prodej: - zdravotnické potřeby - ortopedické pomůcky - potřeby pro sportovní maséry a fyzioterapeuty.