Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Biochemická a hematologická laboratoř. Pracoviště klinické biochemie a hematologie: - poskytuje zdravotní péči v oblasti laboratorní diagnostiky v oboru klinická biochemie a hematologie. Provádí základní i speciální analýzy biologických materiálů jak lidského, tak zvířecího původu pro potřeby humánní i veterinární medicíny.

Masážní salon. Masáže: -klasické - sportovní - lymfatické Aromaterapie. Cvičení Pilates, skupinové, individuální.

Veterinární ošetřovna: -veškeré vakcinace -vyšetření RTG -zubní kámen odstranění ultrazvukem -magnetoterapie -chirurgické zákroky -ošetření zuby. Ordinační hodiny: po-čt 16.00-18.00.

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Sociálně terapeutická dílna. Chráněné bydlení.

Odborný lékař RDG. Radiodiagnostická ambulance. Ordinace: - radiodiagnostika.

Klinický logoped. Klinická logopedie. Logopedická ordinace.

Odborný plicní lékař. Ordinace (ambulance): - léčení tuberkulózy a respiračních nemocí.

Služby: - 6x solárium - samoopalovací nástřik - přístrojové lymfatické masáže - vacu-power - vibrosauna

Rehabilitační ambulance Orthes. Ordinace lékaře fyziatrie a léčebné rehabilitace. Odborný rehabilitační lékař. Fyzioterapeut.

Výroba, distribuce: -diagnostické přípravky pro imunohematologická a hemokoagulační vyšetření.

Odborný chirurg. Chirurgie. Chirurgická ambulance (ordinace).