Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Veterinární ordinace. Veterinární ambulance.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Veškerou nabídku služeb poskytujeme na základě OSVĚDČENÍ O AKREDITACI a posouzení splnění nových akreditačních kritérií podle ČSN EN/IEC 17025. Z rozsahu naší nabídky: - komplexní kalibrační služby - měření délky - prodej kalibrovaných měřidel - metrologie - akreditace - poradenská a konzultační ...

Oční optika. Prodej, oprava: - dioptrické brýle - obroučky - sluneční, sportovní brýle - čočky (skleněné, plastové) - pouzdra, lupy.

Export - import zdravotní technika. Sortiment: - nosní sprej proti chrápání Ronfnyl. - frei öl hypoalergenní kosmetika z lékárny - tělový olej proti těhotenským striím - výživný denní krém i regenerační noční krém - vsoft Creme Fluid tělové mléko - hydratační krém - Afrodor 2000 sexuální tonikum pro muže (1, 2) i ženy (4). - ...

Odborný lékař ortodoncie. Ortodontická a zubní ambulance. Ordinace: - zubní lékař, zubař. Pevné i snímací aparáty u dětí i dospělých.

Praktický lékař stomatolog. Zubní (stomatologická) ambulance. Ordinace: - zubní lékař, zubař, dentista.

Zdravotnictví. Praktický lékař pro dospělé. Ordinace: - obvodní lékař - internista, interní lékař.

Zdravotnictví. Praktický lékař gynekolog. Gynekologická ambulance. Ordinace: - ženská lékařka (gynekologie).

Zdravotnictví. Praktický lékař stomatolog. Stomatologická ordinace. Zubní lékař, zubař, dentista.

Nabídka veterinární léčebné a preventivní činnosti, prodej krmiv pro psy a kočky.

Prodej: - zdravotnické potřeby MEDICA.

Výroba ortopedickoprotetických pomůcek: - stehenní a bércové protézy - protézy horních končetin - ortézy trupové a končetinové - ortopedická obuv - epitézy - ortopedické vložky.

Hospic. Specializované charitativní zařízení pro těžce nemocné pacienty.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - farmaceutické přípravky - léky.

Lékárna. Prodej: - léky - farmaceutické zboží.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost.

Ortopedie. Traumatologie. Sportovní medicína. Ultrasonografie pohybového ústrojí.

Veterina, veterinární lékař, veterinář. Veterinární klinika.

Velkoobchod, prodej: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické výrobky.