Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.
MUDr. Blanka Studýnková s.r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Biogen Praha, s.r.o.
Zaměřujeme se na poskytování komplexních služeb v prevenci zdraví. Snažíme se dosáhnout vysoké úrovně zdraví u našich klientů prostřednictvím individuálního přístupu a využití nejmodernějších technologií a postupů. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly přizpůsobeny Vašemu genetickému profilu a zohledňovaly Vaši rodinnou anamnézu. S našimi ...
Biogen Praha, s.r.o.
Společnost ProfiDentist s.r.o. provozuje moderní zubní ordinaci.

Oční optika. Brýle: -sportovní dioptrické brýle BOLLÉ, ADIDAS, CEBA, X-ICE, MINIMA, JAGUAR, D+G, VERSAGE, HUGO BOSS -výroba na předpis i bez předpisu -opravy. Široká nabídka kontaktních čoček a ošetřovacích roztoků. Čištění ultrazvukem. Prodej: -značkové brýlové čočky ESSILOR, OMEGA, DIOPTRA, NIKON -multifokální brýlové ...

Suchdolská ordinace s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Veterinární ordinace MVDr. Milana Kalužíka se zabývá preventivní, diagnostickou a léčebnou činností především u malých zvířat.

MUDr. Mirka Fialová provozuje ambulanci diabetologie a vnitřního lékařství. Diabetologie se zabývá výzkumem, prevencí, diagnostikou a léčbou onemocnění diabetu mellitu. Vnitřní lékařství se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí chorob vnitřních orgánů. Ambulanci diabetologie a vnitřního lékařství naleznete na adrese Pavlovova 1439/7, ...

MUDr. Hana Němcová provozuje nefrologickou a interní ambulanci v Ostravě na Náměstí SNP.

Společnost Hydrocolon, s.r.o. provádí výplachy tlustého střeva pomocí hydrocolon terapie a následnou obnovu střevní mikroflóry.

Společnost BonUron s.r.o. provozuje urologickou ambulanci.

Ordinace, služby: - praktický lékař pro dospělé - fyzioterapie - rehabilitační a fyzikální medicína v ambulantní péči Pobočka: Senice na Hané tel.: 585 947 010

Společnost Gyniprema s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci pro děti, dospívající a dospělé ženy.

Praktický lékař pro dospělé. LASERPRAKTIK: -liposukce neinvazivní -lifting nechirurgický -epilace a depilace laserem -mechanický peeling dermolissage -fotoomlazení - rejuvenace -biostimulační laser a léčba akné -korekce vrásek botoxem a výplní Juvéderm.

Naše firma Agro-la, spol. s.r.o. sídlící v Jindřichově Hradci se zaměřuje především na laboratorní činnost pro zemědělství, potravinářství a životní prostředí. Zavedli jsme program přípravy a distribuce živných půd pro mikrobiologii, mikrobiologické rozbory a přípravu speciálních mlékárenských kultur, na což jsme navázali výrobou ...

Lenka Kubová provozuje útulek pro opuštěná zvířata.

Centrum redukce váhy - stravovací plány - sestavování jídelníčku - koncepce hubnutí.

Najděte si chvilku a začněte o sebe pečovat. Ve studio Jasmína, se o vás postarám nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Poskytnu vám bezpečný prostor pro úlevu, hluboké uvolnění a relaxaci prostřednictvím léčivých masáží a terapií. Masáže představují vhodné obohacení péče o celé lidské tělo a jeho zdraví.

Naše společnost se zabývá kontrolou a hodnocením krmiv pro zvířata druhu přežvýkavců a jejím stanovením zda mají stravitelné živiny. Provádíme také výpočet energetické a proteinové hodnoty.