Lékárny zajišťují prodej volně prodejných léčiv, kosmetiky, zdravotnického materiálu, doplňků stravy, vitamínů a minerálů, drogistického zboží, zdravé výživy, čajů a dalších léčiv, doplňků a pomůcek. Nakupovat lze v kamenných nebo internetových lékárnách.

LÉKÁRNA POD BŘEČŤANEM s.r.o. - Ratíškovice
Již o roku 1995 se Lékárna Pod Břečťanem v Ratíškovicích stará o své zákazníky. Naleznete u nás léky na předpis i volně prodejné preparáty, doplňky stravy, homeopatika, zdravotní obuv i zdravou výživu. Náš personál je vždy připraven vám odborně poradit a pomoci. Sídlíme na adrese U Zastávky 203, Ratíškovice. Neváhejte nás navštívit.
LÉKÁRNA POD BŘEČŤANEM s.r.o. - Ratíškovice
Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Pokratická lékárna. Lékárna U Černého orla.

Lékárna Korunka nabízí široký sortiment zboží za trvale přívětivé ceny. Máme bohatý věrnostní systém s mnoha benefity. Provozujeme profesionální dermatologické centrum. Nabízíme odborné poradenství a vždy přívětivý přístup.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky -léčiva

Lékárna. Provozovna: -Děčín, Tržní 135/21 tel.: 412531919.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky

Lékárna. Prodej: - léky - volně prodejné léky - léky na recept - kosmetika - dětská výživa - pleny - zdravotní potřeby - ortopedické potřeby - vitamíny - čaje - zdravotní pomůcky. Měření tlaku, váhy, pulsu, výšky.