Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Prodej, e-shop: - bylinné produkty pro zdraví - bylinky, léčívé byliny - bylinné čaje, sirupy, likéry, extrakty z bylin - bylinné koupele, koupelové oleje, koupelové soli - aromaterapie, masážní přípravky, bylinné masti.

Lékárna. Prodej: -léčiva.

Maloobchod: -léky, léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál -kosmetika.

-Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Obchodní činnost

Lékárna: -léčiva, léky -ortopedické a zdravotnické potřeby -kosmetika -výživa.

Maloobchod, služby: -příprava a prodej léků -poradenská a konzultační činnost v oblasti osobní hygieny.

Maloobchod, služby: -lékárna -léky, léčiva -doplňky stravy.

Prodej léčiv a zdravotnického materiálu.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Výroba: - produkty pro zdravý životní styl s tradicí čínské medicíny. Velkoobchod: - goja - detoxikační náplastí - výrobky s glukanem.

Lékárna základního typu, výdej a prodej léčiv, zdravotnického materiálu, homeopatik, veterinárních přípravků, čajů, potravinových doplňků, léčebné kosmetiky a zdravotní obuvi.