Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Prodej: - léky, léčiva - homeopatika, léčivé a hojivé rostliny, čaje - kosmetika VICHY, EUCERIN - zdravotnický materiál - přírodní kosmetika - racionální výživa, pochutiny.

Společnost M.G.P. byla založena v roce 1991 jako jedna z prvních privátních organizací, která získala povolení k distribuci radioaktivních preparátů. Výhradní distribuce GE Healthcare: -průmyslové zářiče pro gama radiografii -diagnostické kity -nukleární medicína - léky: -radioaktivní preparáty, radiofarmaka. -dodávky kontrastních ...

Zabýváme se distribucí léčiv pro lékárny, nemocnice, výrobce i ostatní subjekty jako jsou fitness centra či lázeňské domy. Nabízíme léčiva, lékařský materiál a vakcíny.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb

Lékárna, prodej: -léky, zdravotnický materiál.

Naše lékárna vede kromě běžné nabídky i rozsáhlý sortiment homeopatických přípravků (Boiron, AKH, DHU), Schusslerovy soli, Bachovy květové esence. Naše lékárna vede rozsáhlý sortiment homeopatických přípravků (Boiron, AKH, DHU), Schüsslerovy soli, Bachovy květové esence.

Prodejna, lékárna: - léčiva a zdravotnický materiál léčiv i obuvi - dětská zdravotní kosmetika, ochranné prostředky - potravinové doplňky - péče o chrup a zubní náhrady - kojenecká i dětská výživa - sluneční a polarizační brýle.

Sortiment: -léčivé přípravky vázané na recept -mast na exém, lupénku -nižší doplatky -dostatečná zásoba běžně užívaných léků -speciální léky do odpoledne příp. do druhého dne -volně prodejné přípravky, vitamíny, potravní doplňky -široký výběr, nízké ceny -kompresní punčochy -pomůcky při inkontinenci -přírodní přípravky, ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - potravinové doplňky, vitamíny - homeopatika - zdravotní kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Zdravá lékárna APAVAR se lékárenství věnuje více než 20 let. Jsme jediná lékárna v Ostravě, která doporučuje ověřené a účinné přípravky s nejvyšší kvalitou léčebných látek. V našem sortimentu najdete bylinné přírodní produkty Diochi, Bachovy esence, kapky, dále Schüsslerovy soli. V neposlední řadě ...

Babiččin obchod se zabývá vývojem a výrobou bylinných gelů pod značkou Babiččiny bylinky®. Tyto gely jsou vyráběny na bázi bylinných extraktů. Svoje produkty prodává na svém eshopu.

Ilona Říhová se zaměřuje na provoz lékarny.

Maloobchod s farmaceutickými přípravky ve specializovaných prodejnách

Služby: -modeláž a zpevňování nehtů (nehty) -zábaly, masáže -manikúra -japonská manikúra pro nehty -malování na tělo-body art. Prodej: -kosmetika -nehtové zboží.

Olikla s.r.o. je generická farmaceutická společnost, která se zabývá výrobou a prodejem léků pod vlastní značkou Olikla. Zaměřuje se především na nemocniční péči a oftalmologii, ale nabízí také další produkty formou výhradního distribučního zastoupení. Kromě České republiky působí také na Slovensku a v dalších evropských zemích. Olikla s.r.o. ...

Výroba - produkce telecího dárcovského séra pro bunečné kultury

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Firma CELOMED s.r.o. provozuje gynekologickou a interní ambulanci, zelenou lékárnu a klub Energy. V našem širokém okruhu se zabýváme například masážemi a prodejem bylinných koncentrátů a čajů, které si vyberete na našem e-shopu přírodních produktů. Pečuje o vaše zdraví nejen v Šumperku, ale také v Zábřehu. Klub energy poskytuje v oblasti ...

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Lékárna: - léky volně prodejné i na předpis - zdravotnický materiál.