Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Lékárna. Výdej, prodej: -léky na recepty -léčivé přípravky -para -farmaceutika -homeopatika -kosmetika -veterinární léčiva -zdravotnické potřeby. Zelená lékárna. Prodejna RACIO.

Aktuální nabídka: - univerzální obal autolékárničky - specifikace: - rozměry 30x22 cm - textilní obal ve tvaru polštářku, suchý zip, přední strana koženka - možnost vlastního loga (potisku), zadní strana potahová látka Výroba, prodej, kompletace - autolékárny: - autolékárničky pro osobní, nákladní, ostatní motorová vozidla ...

Potřebujete si vyzvednout léky na předpis, nebo chcete jen poradit jaké léky či doplňky stravy by byly pro Vás vhodné? Navštivte naši lékárnu, kde nabízíme velký výběr léku i léčiv na volný prodej i na lékařský předpis. V naší nabídce naleznete také homeopatika, čaje a kosmetické přípravky, dětskou výživu, zubní doplňky, léčebnou kosmetiku. ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - dětský sortiment, doplňky stravy - vitaminové přípravky (vitamíny) - čaje a homeopatika - zdravotnický materiál - veterinární léčiva - zdravotnické potřeby (pomůcky) - kosmetika značek VICHY, Eucerin, La Roche-Posay, ´ IMEDEEN.

Dodávky, prodej cenově dostupných léků prostřednictvím inovací. Cenově dostupná léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva, vitamíny -výdej na recepty (na předpis) -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny -čaje -kojenecké zboží a výživa -kosmetika VICHY -zdravotní obuvi -zdravotnický materiál, potřeby.

Veřejně přístupná odborná informační služba.

Služby: - veterinární poradenství a laboratorní diagnostika - import veterinárních léčivých přípravků, krmných doplňků - veterinární péče v chovech hospodářských zvířat.

Farmaceutická společnost. Výroba, prodej, distribuce: -léčiva, léčivé prostředky.

Prodej - bylinné extrakty k odstraňování problému vypadávání vlasů a proti nadměrnému růstu chloupků Výroba - bylinné extrakty Prodej - bylinné extrakty k odstraňování problému vypadávání vlasů a proti nadměrnému růstu chloupků

Vývoj, výroba a prodej farmaceutických přípravků.

Prodej bylinných směsí a bylin. Bowen masáže. Distribuce lázeňských produktů Bük Fürdo.