Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Prodejna léčivých rostlin Distribuce, maloobchod, prodej: -zdravotnické potřeby Pobočky: -lékárna U Hvězdy, tel. 495271730, Štefánikova ul. -lékárna Na rohu, tel. 495542478, tř. SNP 637.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Potřebujete si vyzvednout léky, nebo poradit s výběrem doplňkových léčiv? Lékárna Radnice Vám nabízí přehledný a široký výběr léků na lékařský předpis, volně prodejných léků, potravinových doplňků, kosmetiky, veterinárních léků, homeopatik... Nabízíme také měření krevního tlaku. Navštivte nás! Těší se na Vás náš ochotný personál.

Alternativní medicína. Prodej - přírodní produkty.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Internetový prodej, e-shop, prodej léčiv. -aromaterapie -gemmoterapie -čaje, káva, koření -potravní doplňky -kosmetika -masážní prostředky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní kosmetika - dětská výživa.

Prodej - zdravotní obuv SANTE s rozšířeným sortimentem pro děti Lékárna - léčebná kosmetika - homeopatika včetně poradenství - autolékárničky - kojenecká výživa - dermatologické poradenství a testy - měření krevního tlaku a podkožního tuku - dětské vitamíny - poradna v péči o ústní hygienu.

Vývoj, příprava, testování, výroba kosmetických, farmaceutických výrobků a potravinových doplňků.

Léky, zdravotnické potřeby a pomůcky, dětská výživa, potravinové doplňky, výživové doplňky, dermokosmetika, kloubní výživa, vitamíny, minerály, čaje, homeopatika, prostředky dentální hygieny a péče o chrup, masážní přípravky.

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

Náš obchod se zaměřuje na internetový prodej různých léčivých přípravků a doplňků za nejnižší cenu na českém internetu.Mezi našimi dodavateli jsou známí renomovaní výrobci, proto u nás najdete vždy jen produkty nejvyšší kvality.

Výhradní distributor - veterinární produkty IMMUNOVET produkty pro zdraví a vitalitu hobby zvířat.

Lékárna: -zdravotnické potřeby -léky -vitamíny -minerály -homeopatická léčiva -léčivé čaje -léčebná kosmetika -veterinární léčiva -sortiment pro děti -mléčná výživa -sortiment pro sportovce.