Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Lékárna. Lékárenská pohotovost - budova 14: - Pondělí – Pátek 17.00 – 22.00 - Sobota – Neděle, Svátky 8.00 – 20.00 (polední přestávka 12.30 - 13.00)

Lékárna. Prodej, maloobchod: - léky - čaje - léčebná kosmetika - homeopatie.

Lékárna Uherský Ostroh se zabývá prodejem léčiv a nabízí kromě klasického lékárenského sortimentu i homeopatika a potravinové doplňky. Nabízíme: -léky, léčiva na předpis i bez předpisu - farmaceutické přípravky - vitamínové doplňky - homeopatika - kosmetika - dětská výživa - čaje - ortopedické pomůcky, boty.

Maloobchod, služby: -léčiva, léky -farmaceutické výrobky.

Velkoobchod, výhradní zastoupení zahraničních farmaceutických firem, dovoz a distribuce, : - veterinárních léčiv - volně prodejných veterinárních přípravků - krmných doplňků

Prodej, maloobchod: -zdravotnické potřeby -prostředky zdravotnické techniky -jehly, stříkačky, kanyly, obvazy, náplasti, vata -pomůcky pro inkontinentní -vložky, pleny, kosmetika -vybavení pro kojence a batolata -pleny, podložky, lahve, teploměry, odsávačky -ortopedické pomůcky -ortézy, hole, punčochy, vložky do bot -pomůcky pro ...

Lenka Bilíková provozuje lékárnu QUERCUS.

Prodej: - kompresivní punčochy - invalidní vozík - ortopedická obuv.

Lékárna. Maloobchod se zdravotnickými a ortopedickými výrobky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Služby, maloobchod: -farmaceutické přípravky.

Lékárna - prodej léčiv, zdravotnických potřeb a materiálů.

Mgr. Hana Smejkalová provozuje lékárnu s léky na předpis i volně prodejnými.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Prodej - zdravotní obuv SANTÉ Lékárna - poradenství - kosmetika SYNCARE

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Velkoobchod, distribuce: - léků, léčiv

Velkoobchod: -léčiva. Distribuce léčiv, zdravotnického a dentálního materiálu.