Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Maloobchod, prodej: -léky (léčiva). Služby: -výdej léků na lékařský předpis pro veřejnost, široký výběr volně prodejných léčiv, dětské výživy, dentálních přípravků, kosmetiky, zdravotnického materiálu a zdravotní obuvi. Partnerská lékárna pro výrobky: WALMARK, GREEN-SWAN, VICHY, BIODERMA:

E - shop - ústní voda Výroba - ústní voda - zubní a mezizubní kartáčky - dentální nitě

Velkoobchod: -farmaceutické výrobky -léčivé přípravky -zdravotnický materiál.

Alliance Healthcare je předním distributorem léků v České republice.

Prodej - přípravky na kožní onemocněnía pro zmírnění projevů lupénky

E - shop - léčivé přípravky - léčiva E - shop - léčivé přípravky - léčiva

Lékárna Prodej, maloobchod: -léčiva, farmaceutika.

Obchodní společnost Pharmservice s.r.o. je dynamickou poradenskou a konzultační společností specializující se na oblast léčiv a farmaceutických přípravků, klinických hodnocení a lékařské vědy. V rámci své činnosti, kterou začala vyvíjet v roce 2003, spolupracuje s významnými subjekty lékařských věd, představiteli klinického hodnocení humánních ...

Velkoobchod, prodej: - kosmetika Ahava Výhradní dovozce léčebné kosmetiky z velbloudího mléka CAMÉLK a z Mrtvého moře Ahava - tělová, obličejová a vlasová kosmetika vhodná pro suchou, poškozenou pleť s hojivými a regeneračními účinky, na akné, lupenku a vrásky.

Distribuce : - vakcíny pro lékaře a očkovací centra.

Prodej farmaceutických výrobků, doplňků stravy a léčiv.

Privátní lékárna. Prodej: -humánní a veterinární léčiva -homeopatika.

Prodej - doplňky výživy pro zvířata Prodej - farmaceutické přípravky a výživy pro zvířata

Výdej léků, kosmetiky Doliva, měření tlaku. Specializace na antimalarika - Malarone a Lariam. Věrnostní bonusy. Příprava mastí na předpis.

Internetová lékarna. Sortiment léčiv, doplňků stravy, zdravotnického materiálu a pomůcek.