Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - vlasová kosmetika-balzámy na vlasy, šampóny, gumičky, sponky, barva na vlasy, gely - nehtová kosmetika-laky na nehty, pilníky, umělé nehty, pinzety.

Lékarna prodej, služby. Služby: -příprava a výdej léků na recepty -výdej volně prodejných léků -specializovaný prodej zdravotní obuvi -prodej dětské výživy -prodej léčebné kosmetiky -poradenská činnost -měření tlaku, váhy a BMI indexu -on-line nákup. Prodej: -léků na předpis -volný prodej -proti alergie, akné, oční ...

Léčivé rostliny. Homeopatie. Astrologie. Masáže. Karty.

Výroba farmaceutických substancí: - základní látky pro výrobu léčiv - léčiva - vaty - obvazové prostředky pro zdravotnické účely. Velkoobchod: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické potřeby.

Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - potravinové a výživové doplňky - vitamínové a minerální přípravky - čaje - homeopatika - zdravotnický materiál - kosmetika - zdravotnická obuv - veterinária - k platbě můžete použít mimo jiné: Sodexo: Dárkový pass, Vital pass, Flexi pass Compliments-Accor-Services Cheque Dejeuner: Dárkový ...

Jsme společnost zabývající se výzkumem, vývojem, registrací, výrobou a prodejem léčiv a doplňků stravy.

Farmaceutická výroba a akreditovaná laboratoř. Výroba: - sirupy - soluce - kloktadla - masti - krémy.

Velkoobchod, p rodejní sklad CASH&CARRY: -potraviny -drogerie -cigarety, tabákové výrobky -papírenské a hygienické potřeby -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Velký výběr produktů zdravé výživy, sportovních potravinových doplňků a kosmetiky. Nabízíme za velmi výhodných podmínek produkty firem Dr. Popov, Extrifit, Guareta, Klas.

Veterinární biopreparáty a léčiva. Veterinární přípravky, farmaceutika.

Služby: - poradenství Prodej: - léčiva - zvláštní výživa - bylinné čaje - základní homeopatika - obvazový materiál - léčebná kosmetika - veterinární přípravky

Vývoj, výroba a prodej potravinových doplňků stravy značky OBEZIN ®.

Výroba, distribuce, dovoz, velkoobchod, prodej: -přírodní vlasová kosmetika HENNA -barvy na vlasy, šampony, regenerační a fixační gely, tužící vlasové gely, vlasové zábaly, tónovací šampóny, kondicionéry z HENNY.

Výdej, prodej: -léky a zdravotnická technika na recepty

Český výrobce bylinných přípravků pro regeneraci organismu. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.