Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Lékárna: - výdej léků na lékařský předpis - volný prodej léků.

Lékárna: - výdej léků na lékařský předpis - volný prodej léků.

Export a import v oblasti chemie, farmacie, balneologie, klinické studie, oftalmologie, chemicko-technologických zařízení, zdravotnické techniky.

MENOLISTICA® - pro ženy po čtyřicítce. Pomáhá udržovat fyzickou formu a energii, které jsou podmínkou dobré nálady - a podporuje zachování jemnosti a ženskosti.

Velkoobchodní prodej léků a léčiv a prostředků zdravotnické techniky.

Novo Nordisk je světovou jedničkou v péči o pacienty s diabetem. Stala se jí díky své rozsáhlé nabídce produktů pro diabetiky, zahrnující i nejpokročilejší produkty v oblasti systémů pro podávání inzulinu, poruchy srážení krve, růstové poruchy a substituční hormonální terapie.

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

Farmaceutická společnost s celosvětovou působností.

Dodavatel zdravotnického materiálu, Poradenství ve zdravotnictví

Lékárna. Prodej: - léky - veterinární léčiva - bylinné čaje - léčebná kosmetika - obvazový materiál - vitamíny

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -homeopatika, léčivé a hojivé rostliny, čaje -kosmetika VICHY -zdravotnický materiál -zdravotnické potřeby -přírodní kosmetika -racionální výživa.