Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Velkoobchod, distribuce: - zdravotnický a dentální materiál - léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - farmaceutické přípravky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - farmaceutické přípravky.

Distribuce, prodej: -léčiva -léky -homeopatika -zdravotnické potřeby. Služby: -daňové poradenství.

Lékárna, prodej: -léky, léčiva -vitamíny -čaje a byliny -zdravotní kosmetika -zdravotní obuv -bachovy květové esence - na léčbu psychických problémů, bloků, deprese, strachu -homeopatie.

Oficiální distributor detoxikačních náplastí Patch-It společnosti Nutriworks. Detoxikační náplast Patch-It je náplast určená k detoxikaci organismu, podpoře kvalitního spánku a celkové fyzické a psychické relaxaci.

Lékárna. Prodej: -léky -léčiva -vitamíny -potravinové doplňky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - potravinové doplňky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva - vitamíny.

Maloobchod, prodej: -farmaceutické přípravky -léky -léčiva.

Dodávka, montáž, servis, revize: - rozvody plynů: - mediciální - technické - laboratorní - redukční stanice plynných médií distribuovaných v tlakových láhvích. Vývoj, výroba, montáž, dodávka: - komponenty pro rozvody plynů - otočné a kyvné stativy na zákrokové sály, zdrojové mosty na operační sály, pevné stativy na zákrokové ...

Prodej, velkoobchod, distribuce: - léky, léčiva - léčivá kosmetika - zdravotnické přístroje - farmaceutické a ortopedické výrobky.