Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Nákup, skladování, prodej: -zdravotnické prostředky, pomůcky a potřeby, zdravotní obuv, kosmetika, volně prodejné léčivé přípravky a masti.

Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy Výroba, prodej - veterinární přípravky pro psy.

Lékárna, e-shop: Prodej: -léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál, lékárničky.

Prodej - doplňky výživy pro zvířata Prodej - farmaceutické přípravky a výživy pro zvířata

Akreditovaná výroba dle ISO 9001:2008, ISO 13485:2003: -mikrobiologická kultivační média a jiné diagnostické výrobky -živné půdy. Anaerobní kultivační systémy, suplementy pro kultivační média, dehydrovaná kultivační média, disky pro testování antibiotické citlivosti, hemokultivace, hotová kultivační média, ELISA testy, referenční kmeny, ...

Maloobchod, e-shop: -léky, léčiva -síť lékáren -zdravotnické potřeby -homeopatika.

Prodej, distribuce: -léky -zdravá výživa a doplňky stravy.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Lékárna. Prodej, výdej, příprava: -léky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Výrobky firem LYSOFORM a SPORTO-MED -dezinfekční a čistící prostředky. - univerzální čistící prostředky - mycí emulze - kosmetické přípravky - práškové dezinfekční prostředky - studené a teplé obklady.

Výdej, příprava, prodej léků: -léky -prostředky zdravotnické techniky -homeopatie -přírodní medicína -bylinné čaje -kosmetické přípravky.

Činnost: - součinnost při výrobě a distribuci léčiv.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Lékárna. Nepřetržitá pohotovostní služba, e-shop. Prodej, výdej: -léky.