Potřebujete léky nebo léčiva na vaše zdravotní problémy? Lékárny nabízejí léky na alergie, chřipky, nachlazení, na bolest nebo na problémy s kostmi a klouby. V jejich sortimentu najdete i doplňky stravy, zdravotnické pomůcky, kosmetiku, hygienu a další.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - zdravotnický materiál. Sídlo firmy: - Palackého třída 924/105, Brno - Královo Pole.

Potřebujete najít lékárnu v Ostravě s milým a ochotným personálem? Poskytujeme služby odpovídající současným standardům a předpisům kvalitní lékárenské péče. Nabízíme kompletní sortiment léků na lékařský předpis, volně prodejných léků a vitamínů za dobré ceny. Přijímáme poukázky: Sodexo, Unišek, Ticketpro, Vital Pass, Flexi Pass. Lékárna je členem ...

Jedná se o moderní, jednoduchý a přitom velmi účinný způsob léčby hemeroidů založený na kryoterapii hemeroidů, což je léčba prudkým ochlazováním postižené tkáně přímo uvnitř análního otvoru.

Velkoobchod, prodej, e-shop, dodávka: - zdravotnický materiál, operační nástroje a přístrojů vč. příslušenství, - kompletní dezinfekční a hygienický programu, - kosmetika pro děti i dospělé.

Internetová lékarna. Sortiment léčiv, doplňků stravy, zdravotnického materiálu a pomůcek.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Lékárna. Prodej, E-shop: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - vitamíny - kosmetika - zdravotní potřeby.

Evropská akciová společnost. Společnost provozuje řadu obchodních aktivit, mimo jiné provozuje síť kamenných lékáren a kaváren. Společnost vyrábí a prodává lékařské přístroje a nástroje. Společnost působí v několika státech EU.

Lékárna. Prodej, E-shop: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - vitamíny - kosmetika - zdravotní potřeby.

Lékárna. Prodej, E-shop: - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - vitamíny - kosmetika - zdravotní potřeby.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - homeopatika - léčivé čaje - dětská výživa - potravinové doplňky - obvazový materiál - zdravotní obuv.

Provozovna. Distribuce, velkoobchod, prodej: - léčiva, farmaceutické výrobky. Poradenství, poskytování komplexních informací o léčivých přípravcích zdravotnické veřejnosti - lékárnám a lékařům. Sídlo společnosti: - K Pérovně 945/7, Praha - Hostivař.

Lékárna. Prodej: - léky - léčiva - homeopatická léčiva - vitamíny, minerály - léčivé byliny, čaje - farmaceutické přípravky - sortiment pro děti, sportovce - přípravky pro zubní hygienu, redukci hmotnosti - kosmetika - vlasová, léčebná - zdravotnický materiál - zdravotní obuv.