Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

GYNPRIVAT, spol. s r.o. - privátní gynekologická ambulance
Hledáte ve městě Brně pracoviště, které vám poskytne kvalitní gynekologickou péči? Potom jsme tu pro vás my GYNPRIVAT, spol. s r.o. Našim klientkám poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování proti HPV viru, léčíme inkontinenci a poradíme vám i s výběrem antikoncepce.
GYNPRIVAT, spol. s r.o. - privátní gynekologická ambulance
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Společnost BIOGEN Praha s.r.o., založena v roce 1996, se specializuje na enzymy a reagencie pro molekulární biologii a genetiku. Nabízí široké portfolio produktů, od plastů pro PCR a tkáňové kultury až po víčka ke zkumavkám a diagnostické soupravy. Firma také provozuje e-shop, kde je možné snadno zakoupit potřebné laboratorní potřeby. Vedle toho ...
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o. - kvalitní zdravotní péče
Jste z Kyjova či blízkého okolí a hledáte praktického, očního, kožního či zubního lékaře? Potom je pro vás tím správným řešením Poliklinika Kyjov, spol.s r.o., která je místem kde sídlí jak praktičtí tak i odborní lékaři. Zdejší lékaři mají dlouholetou praxi a ke každému pacientovi přistupují individuálně. Svěřte své zdraví odborníkům.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o. - kvalitní zdravotní péče
Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie. Sídlo firmy - Ostrava.

Zabýváme komplexní a superkonziliární péčí o nemocné z celé republiky v oblasti endokrinologie, diabetologie a v příbuzných klinických oborech.

Privátní chirurgická klinika: -infuzní terapie - anti-aging terapie -všeobecná, plastická chirurgie -léčba obezity - weight loss surgery.

Jsme moderní laserová dentální klinika zaměřená na bezbolestnou stomatologii. Jsme zkušený tým zubařů. Kromě běžné stomatologie nabízíme rovněž ortodoncii, neviditelná rovnátka, zubní implantáty, dentální hygienu, bělení, korunky, můstky, chirurgii.

Zdravotnické zařízení specializované na gynekologii a porodnictví. Naše zařízení nabízí služby pro: - ženy, které by chtěly otěhotnět a nedaří se jim to - ženy, které potřebují vyřešit své nechtěné těhotenství, a to bezpečně, rychle a zejména bez zbytečných formalit - pro ženy které chtějí porodit v osobní (a laskavé) péči svého lékaře ...

Léčba maximálního množství možných onemocnění včetně návaznosti na hospitalizaci. Lékařskou péči poskytují specialisté s vysokou erudicí, kteří vzešli z klinických a jiných renomovaných pracovišť, jsou absolventy zahraničních stáží. Vnitřní lékařství: - choroby oběhového, dýchacího, zažívacího, vylučovacího systému a metabolických poruch, ...

Body-jet šetrná liposukce bez narkózy v lokální anestezii a veškeré moderní metody liposukce, odstraňování a přenos vlastního tuku, harvest-jet (speciální body-jet) J-AFT jet assisted fat transfer, harvest jetem získaný nepoškozený tuk je použit jako trvalý implantát na zvětšení prsou i jiných částí těla / lipocellector a nově i jako výplň vrásek.

Laserové oční centrum - odstranění dioptrických očních vad druhé generace

Alergologie Diabetologie Gynekologie Chirurgie Endokrinologie - interna - gastroenterologie Kardiologie Kožní oddělení Logopedie Poliklinika - centrum onkologické prevence Neurologie

DENTÁLNÍ KLINIKA je moderně vybaveným centrem stomatologie. Pacientům poskytujeme komplexní zubní ošetření, provádíme všechny zubařské výkony včetně nadstandardních zákroků.

Interna Nemocnice - oddělení - interna - radiodiagnostika Radiodiagnostika

Léčebné ambulantní centrum pro pacienty s chronickými kožními chorobami se zaměřuje na fototerapii, balenoterapii a lokální terapii zejména u lupénky, atopického ekzému, vitiliga a akné..

Hledáte nadstandardní péči výhodně? Praktický lékař Praha, dětský lékař, kožní lékař, zubní lékař, gynekologie Praha a další služby ze společnosti Canadian Medical Care jsou určeny právě pro Vás. Využijte skvělých celoročních slev!

Alternativní medicína. Přístrojová diagnostika organismů v Opavě: - přístroje Oberon Titanium. Regenerace zdraví, zdravotního stavu. Posílení imunity. Terapie plazmovým generátorem. Likvidace plísní, virů, parazitů a nežádoucích bakterií v organismu. Řešíme problémy jako jsou například: - alergie - borelióza - lupenka - únavový ...

Pobočka. Očkovací centrum: - žloutenka - klíšťová encefalitida - rakovina děložního čípku - chřipka.

MYCLINIC je nová, moderní a vysoce profesionální klinika v Praze, specializovaná na péči o obličej za pomoci injekcí. Tyto takzvané „injekční aplikace“ je velmi vhodné využívat již v relativně nízkém věku. Jedná se o jednoduchý a šetrný zákrok s vysokou účinností.

V současné době společnost MEDICON a.s. provozuje dvě velké polikliniky, a to Polikliniku Zelený pruh se sídlem Praha 4, Roškotova 1717/2 a Polikliniku Budějovická, se sídlem Praha 4, Antala Staška 1670/80.

Poskytování komplexních zdravotnických služeb

SOUKROMÁ OČNÍ KLINIKA Provádíme: - laserové a mikrochirurgické oční operace, operací zraku a očí, zrakové vady: - krátkozrakosti - dalekozrakosti - astigmatismus - vady oka - korekce očních vad - vyšetření a léčba sítnice - specializovaná oční vyšetření - odstraňování dioptrií laserem - CXL - léčba keratokonu.

Naše zdravotnické zařízení poskytuje pracovní lékařství. Pro klienty zajišťujeme závodní preventivní péči - ZPP (pracovně lékařskou péči ). Zdravotní služby poskytují naše vlastní kliniky v Praze a Brně. Preventivní lékařské prohlídky poskytuje též celonárodní Síť smluvních lékařů. Odborné výkony, jako je kategorizace prací, poradenství v ...

Nestátní zdravotnické zařízení. Klasické lékařské obory: -praktický lékař -chirurgie -rehabilitace -interna -gynekologie. Alternativní lékařské obory: -homeopatie -akupunktura -plynové koupele -hypnóza -AEV diagnostika.