Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

GYNPRIVAT, spol. s r.o. - privátní gynekologická ambulance
Hledáte ve městě Brně pracoviště, které vám poskytne kvalitní gynekologickou péči? Potom jsme tu pro vás my GYNPRIVAT, spol. s r.o. Našim klientkám poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování proti HPV viru, léčíme inkontinenci a poradíme vám i s výběrem antikoncepce.
GYNPRIVAT, spol. s r.o. - privátní gynekologická ambulance
Nemocnice Havířov, příspěvková organizace
Vaše zdraví je naší prioritou! V našem zdravotnickém zařízení najdete komplexní péči v širokém spektru medicínských oborů. Provozujeme 91 ambulancí a odborných poraden, kde se ročně postaráme o více než 240000 pacientů. Disponumjeme 440 lůžky hospitalizujeme okolo 15000 pacientů. Jsme vybaveni devíti špičkovými operačními sály a magnetickou ...
Nemocnice Havířov, příspěvková organizace
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o. - kvalitní zdravotní péče
Jste z Kyjova či blízkého okolí a hledáte praktického, očního, kožního či zubního lékaře? Potom je pro vás tím správným řešením Poliklinika Kyjov, spol.s r.o., která je místem kde sídlí jak praktičtí tak i odborní lékaři. Zdejší lékaři mají dlouholetou praxi a ke každému pacientovi přistupují individuálně. Svěřte své zdraví odborníkům.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o. - kvalitní zdravotní péče
Zdravotnictví-privátní praxe: -zubní lékařka, zubař, stomatolog.

Služby: -zdravotnické středisko -praktický lékař pro dospělé -praktický lékař pro děti a dorost -chirurgická ambulance.

Zdravotnické zařízení: -gynekologie. Provozovna: -Golčův Jeníkov, tel.569442400.

Autodoprava: - soukromá dopravní zdravotnická služba - osobní doprava, sanitky (sanitka), sanitní doprava - převoz pacientů a imobilních osob.

datum zániku: 30.4.2012 Poliklinika Blansko. Pohotovost: -laboratoře OKB*.

Provádí: - indické zábaly proti celulitidě - kosmetika pro krásu (indické produkty) - omlazovací obličejová procedura - odstraňování migrén indickým způsobem - pulsová diagnostika - indické procedury na hubnutí - indické masáže AYURUEDA - léčebné masáže hlavy, zad, těla, ramenou, chodidel, kloubové masáže Terapeuiti ze SRÍ LANKY.

Privátní klinika estetické medicíny: Služby: -plastická chirurgie: -botox -browlift -face-lift -gluteální implantát -injekční lipolýza -korekce jizev a tetováže -liposukce -nos -obličejové augmentace -odstranění metliček -operace prsou, mastopexe -transplantace vlasů -uši -venter ...