Oční optiky nabízí měření zraku, vyšetření zraku a jeho korekci a to za pomoci dioptrických brýlí anebo kontaktních čoček. Oční optiky dále nabízí bohatý sortiment dámských, pánských i dětských slunečních, sportovních, módních anebo speciálních brýlí.

V oční optice Irma Nováková, Dis v Chocni pořídíte: - kontaktní čočky - brýlové čočky z různých materiálů - i se speciální úpravou - luxusní značkové dioptrické brýle - dámské, pánské, dětské provádíme měření zraku.

V oční optice Irma Nováková, Dis., kterou najdete ve Vysokém Mýtě a Chocni, pořídíte kontaktní a brýlové čočky a také luxusní značkové dioptrické brýle. Naši optometrické se postarají o měření dioptrií. Oční optika Irma Nováková se snaží docílit toho, abyste nejen dobře viděli, ale také skvěle vypadali. Rádi Vám poradíme s výběrem brýlových ...

Hledáte spolehlivou oční optiku ve Frýdku-Místku? Navštivte naši prodejnu oční optiky. Nabízíme kvalitní moderní brýlové obruby, brýlové čočky od českých i předních světových výrobců. Dále nabízíme sluneční i sportovní dioptrické brýle. Oční optika také provádí měření zraku - nestátní zdrav. zařízení. Při měření zraku se Vám budou plně věnovat ...

- oční optika - prodej : - brýle - brýlové obruby - minerální i plastové čočky - doplňkového sortimentu

Oční optika. Služby: - měření zraku. Prodej: - dioptrické brýle - kontaktní čočky. Pobočky: -Jugoslávská 11, Brno 61300 tel.: 545424765 -Mariánské nám. 1, Brno 61700 tel.: 734619336

Oční optika: -čištění ultrazvukem -tvrzení skel brýlí -odborné poradenství -výběr luxusnějších i levnějších obrub -sluneční brýle, značkové brýle -optometrie.

Oční optika. Prodej, oprava: - brýle - kontaktní čočky.

Oční optika. Maloobchod, prodej, oprava: -zhotovení brýlí pro děti a dospělé -dioptrické brýle -obroučky -pouzdra, lupy -vyšetření zraku optometristou -kontaktní čočky včetně barevných.

Centrum zdraví a krásy poskytuje péči zdraví, ale i služby estetické a relaxační: -plastická chirurgie - optika - gynekologie, oční a ORL ambulance - tetovací salón - kožní ambulance - pedikúra aj.

Naše oční optika Vám nabízí: kvalitní obruby za velmi příznivé ceny, aplikaci a prodej kontaktních čoček, měření zraku zdarma. Dále děláme drobné opravy a čištění brýlí i šperků ultrazvukem.

Optometrista. Test zraku počítačem NIKON -pondělí-Čtvrtek 10-16 BEZ OBJEDNÁNÍ Prodej: -všechny druhy skel, minerální, plastové, při vyšších dioptriích ztenčené, , sluneční dioptrické -bifokální, multifokální s plynulým přechodem dálka-blízko -plavecké dioptrické brýle -značkové brýlové obruby -sluneční brýle, BRÝLE DO 10 MINUT ...

Oční optika Věra Hoblová poskytuje svým zákazníkům širokou paletu oborných služeb. Naleznete u nás maximální výběr dioptrických a slunečních brýlí pro všechny věkové kategorie, kvalitní brýlová skla a brýlové čočky. Nabízíme vždy obruby z nejkvalitnějších materiálů v módních barvách i tvarech. Zakoupíte u nás také lupy, řetízky na brýle, ...

Služby: - on-line oční optika E-shop: - dioptrické brýle

Tiriga lens, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej měsíčních, čtvrtletních, konvenčních a barevných kontaktních čoček.

Johnson & Johnson Prodej a distribuce výrobků pro prevenci infekce, implantátů, chirurgických šicích materiálů a nástrojů, kloubních náhrad, balonexpadibilních stentů a kontaktních čoček, kosmetických přípravků a výrobků osobní hygieny a péče o oči. Rozsáhlý zdravotnický sortiment. Johnson & Johnson, s.r.o. (www.jnj.com)

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Nejlevnější optika na trhu. Široký výběr brýlových skel a obrub. Měření zraku.

Oční optika: - vyšetření zraku, - dioptrické brýle, - multifokální brýle, - kontaktní čočky, - sluneční a speciální brýle. Oční ambulance: - oční onemocnění, - glaukomová poradna, - ortoptika, - retinální (sítnicová) poradna.

Oční optika. Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - dioptrické brýle - sluneční brýle - kontaktní čočky - roztoky, kapky - brýlové obruby - pouzdra na brýle. Služby: - odborné vyšetření zraku optometristou, optometrie - aplikace kontaktních čoček.

Oční optika, kde provádí podrobné měření zraku. Poradenství s výběrem vhodných brýlových obrub a brýlových čoček. Pomáháme s aplikací kontaktních čoček. Opravy a servis brýlí. Navštívit nás můžete na pobočkách v Mikulově, Hustopečích, Pohořelicích, Břeclavi a Uherském Brodě