Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Stomatologická ordinace, zubař: - kompletní stomatologická péče - dentální hygiena - zubní implantáty - metalokeramické práce - bezkovová keramika - bělení zubů - panoramatický rentgen.

Služby: - rehabilitace - laser terapie - masáže.

MUDr. Hana Běhůnková provozuje neurologickou ambulanci.

Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Komplexní stomatologická péče. Odborné zubní ordinace: Stomatochirurgie a dentální implantologie, estetická stomatologie, protetika CEREC, dentální hygiena

Karolína Navrátilová DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a bělení zubů.

Bc. Eva Petrjanošová DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a bělení zubů.

MUDr. Alena Bartošová provozuje gynekologickou ambulanci.

MUDr. Alexander Šín, CSc. chirurgie urologie s.r.o. provozuje chirurgické pracoviště se zaměřením na urologii.

Mgr. Barbora Čočková se zaměřuje na dentální hygienu u dospělých i dětí a na bělení zubů.

MUDr. Stanislava Kúkolová se zaměřuje na dermatologii, diagnostiku a léčbu kožních chorob.

David Hradil provozuje specializovanou urologickou ambulanci.

Bc. Simona Pojerová se zaměřuje na dentální hygienu a bělení zubů.

Mgr. Petra Milichová provozuje Fyzio Relax Centrum.

Penzion na úpatí Pálavských vrchů vhodný pro rodinnou či romantickou dovolenou. Klimatizované pokoje, posezení na terase. Venkovní zahrada s rozlehlým bazénem. Wellness, vinný sklípek.