Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Jsme specialisté na zubní implantáty (zubní náhrady) s ordinací v Ostravě. Sháníte zubaře v Ostravě? Kontaktujte nás, rádi vám pomůžeme k oslnivému úsměvu.

MUDr. Tomáš Vilhelm se specializuje na rehabilitační a fyzikální medicínu.

GABZDYL s.r.o. provozuje stomatologické centrum a zubní laboratoř.

MDDr. Petra Rozehnalová provozuje zubní ambulanci.

Jiří Pavelka se zaměřuje na baňkování, různé druhy masáží a na alternativní medicínu.

Komplexní přístup v diagnostice a terapii pohybového aparátu dětí i dospělých. Preventivní programy. Sportovní fyzioterapie.

MUDr. Ivana Lančová provozuje alergologickou ambulanci.

MUDr. Norbert Braun provozuje stomatologickou ordinaci.

MUDr. Přemysl Janda je praktický zubní lékař.

Estetická stomatologie Ostrava se specializací na - kompozitní materiály (bílé výplně) - celokeramické korunky - fasety - onleje - protetické rekonstrukce

Mgr. Rostislav Skýpala se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a ergonomii.

Romana Gogelová je porodní asistentka a zaměřuje se na předporodní a poporodní přípravu budoucích matek.

MUDr. Pavel Vacovský provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost a dětskou kardiologii. Zajišťujeme komplexní diagnostickou, preventivní a léčebnou péči pro děti a dorost. Provádíme preventivní prohlídky a očkování. Specializujeme se především na dětskou kardiologii. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost: - komplexní ...

Stomatologie: -zubní lékařka. Praktická zubní lékařka.

Bc. Petra Krčmářová se zaměřuje na fyzioterapii a rehabilitaci se specializací na děti a jejich obtíže.

Bc.Romana Kosíková se zaměřuje na fyzioterapie a zdravotní cvičení.

Bc. Ivana Veselá se zaměřuje na fyzioterapie a poruchy pohybového aparátu.

Mgr. Andrea Jeřábková provozuje soukromou ortoptickou ambulanci a zaměřuje se na zlepšení zraku.