Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Služby: -ambulantní rehabilitace -physiocenter, fyzioterapie. Ordinační hodiny: -Po 7-12, 13-16 -Út 7-12, 13-16 -St 7-12, 13-16 -Čt 7-12, 13-16 -Pá 7-12.

Mgr. Eva Marešová provozuje pracoviště zaměřující se na ambulantní rehabilitace.

MUDr. Robert Kulísek, Ph.D. provozuje psychiatrickou a psychologickou ordinaci.

Bc. Miriam Malíková se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace, masáže a elektroléčbu.

MUDr. Matěj Juris - specialista jak na běžné ošetření, tak i na jednorázové ordinační bělení zubů. Nabízíme individuální přístup péče, přátelskou atmosféru, šetrné a bezbolestné ošetření.

Vladimír Hajduk se zaměřuje na masáže, prodej orientálních produktů a numerologii.

Paní doktorka MUDr. Ivana Khollová poskytuje svým pacientkám komplexní lékařské služby v oboru gynekologie a porodnictví. V naší ordinaci poskytujeme diagnostickou a léčebnou gynekologickou péči a preventivní prohlídky. Naleznete nás na adrese Sokolovská 1116/77, Plzeň. Ordinace, ambulance: - gynekologie - komplexní diagnostická a léčebná ...

MUDr. Veronika Pallová provozuje kožní ambulanci.

Chirurgická a proktologická ordinace. Malé chirurgické výkony-excise kožních lézí včetně výkonů estetických. Komplexní proktologická péče včetně anoskopie, rektoskopie a terapie, výkony v anestezii Radiofrekvenční ablace. Estetické výkony-aplikace botulotoxinu A, výplně kys.hyaluronová Výkony pro varixy dolních končetin-ambulantní skleroth ...

Odborný lékař: - kožní, dermatolog. Ambulance: - kožní, dermatologická. Dermatovenerologická ambulance.

Nejste sami je mobilní hospic, který poskytuje zdravotní i sociální služby.

Služby: - gynekologická ambulance pro děti, dospívající a dospělé

NEUROMED PLUS LINGUA s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci pro dospělé i děti.

Služby: - rehabilitace, masáže - vertikální turbosolárium - sauna - terapie rázovou vlnou. - Salus talent - vysokoindukční magnetoterapie - relaxační bazén

Plastická a estetická chirurgie. Chirurgie ruky. Zvětšování, zmenšování, estetická modelace prsů. Provádíme mužskou obřízku. Modelace odstálých ušních boltců - od 10 let. Plastické operace nosu. Plastika - očních víček, břicha. Vyhlazování vrásek ve tváři. Modelace a zvětšovací plastiky rtů. Liposukce, odsávání tuku - i bez narkózy.

Alergolog a imunolog. Dětská alergologická ordinace.

MUDr. Tomáš Kokoř provozuje urologickou ambulanci.

Dermatologie: - léčba kožních nemocí - estetická laserová dermatologie - výolně vrásek, mezoterapie, chemický peeling, hydrolifting, plazmaterapie, kolagen indukční terapie - dermatochirurgie (odstranění mateřských znamének a nežádoucích projevů na kůži) - léčebná kosmetika. Pracovní doba: Po: 8-12 13-17 Út: 8-11 pro neobjednané ...

Iveta Dostálová provozuje zubní laboratoř.

Mgr. Zuzana Rabiecová poskytuje kineziologický rozbor - fyzioterapie - kineziotaping - analýza běhu