Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
MUDr. Hana Seďová - psychiatrická ambulance s.r.o. provozuje ordinaci pro dospělé. Zabývá se především řešením afektivních poruch – poruch nálad (depresivní a úzkostné poruchy), dále řeší potíže jako jsou psychotické poruchy, poruchy spánku, poruchy osobnosti, reaktivní stavy – nasedající na vnější zátěž (rodinnou, pracovní apod.), organické ...

Služby: - přestavby motorových vozidel na alternativní pohony LPG/CNG pobočky - Zábřeh, Brno - servis osobních vozidel - chiptuning motorů na výkonové brzdě - diagnostika motorů, měření výkonu - dopravní zdravotní služba - ekonomické poradenství - servis osobních vozidel - čerpací stanice LPG.

Mgr. Kamila Urbánková se zaměřuje na psychologii a psychoterapie.

Lada Nesiba Dubanská, DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

SESTŘIČKA.CZ - DOMÁCÍ PÉČE ZNOJEMSKO s.r.o. se zaměřuje na poskytování domácí zdravotní péče, na pomoc v domácnosti a na paliativní péči.

Zubní péče Všeobecná ambulantní zdravotní péče

MUDr. Jiří Široký - zubařství, s.r.o. provozuje ordinaci stomatologie.

Clever Properties s.r.o. je realitní kancelář se sídlem v Pardubicích. Specializuje se na prodej a pronájem nemovitostí, včetně bytů, domů a komerčních prostor.

Plastická chirurgie a dermatologie. Přístrojová péče a ošetření. Péče o tělo a pleť

Moderní stomatologická ordinace ve Vyškově

Sportovní a regenerační centrum Lhota u Vsetína. Hotel Wellness Restaurace. Fitness. Fyzioterapie. Pronájem ledové plochy. Veřejné bruslení.

Komplexní služby v oblasti výživového poradenství, které vám pomohou dosáhnout vašich zdravotních a kondičních cílů. Ať už hledáte personalizovaný jídelníček, potřebujete pomoc s redukcí váhy, nebo se snažíte zlepšit svou sportovní výkonnost, jsme tady, abychom vám poskytli odborné vedení a podporu.

Hotel Cvilín se nachází v Krnově na severní Moravě, pouhých 100 metrů od místní autobusové zastávky a 1 km od nejbližší sjezdovky. Tento čtyřhvězdičkový hotel nabízí komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny s dětmi, skupiny turistů i firemní zaměstnance. Co všechno můžete očekávat? Ubytování: Hotel nabízí různé typy pokojů: - ...

Sportovní centrum Havířov je moderní zařízení, které nabízí širokou škálu aktivit pro zdraví, relaxaci a zábavu. Ať už jste nadšený sportovec nebo hledáte příjemné místo pro odpočinek, toto centrum vám poskytne vše potřebné. Posilovna je vybavena nejnovějšími stroji, které uspokojí potřeby jak začátečníků, tak pokročilých fitness nadšenců. Pro ...

Salon Eliot je místem, kde se snoubí profesionální péče s osobním přístupem. V tomto salonu naleznete širokou škálu služeb od kadeřnických, přes manikúru a pedikúru, až po masáže a kosmetické procedury. Značka Selective Professional zde zastupuje kvalitu a inovaci ve výrobcích pro péči o vlasy. Salon Eliot je nejen o kráse, ale i o relaxaci a ...

Prajzská nutri s.r.o. je certifikovaná nutriční poradna s nejmodernějším zařízením pro kontrolu složení těla, InBody. Nabízí řešení pro hubnutí, nabírání svalové hmoty a trvalou změnu životního stylu.

Poliklinika Prahy 7 je zářným příkladem moderní zdravotní péče v srdci Prahy. Tato příspěvková organizace, zřizovaná Městskou částí Praha 7, je domovem široké škály lékařských specializací a poskytuje komplexní léčebnou a preventivní péči pro děti i dospělé. Ordinace Polikliniky Prahy 7 jsou vybaveny tak, aby pacientům poskytly šetrné a ...

Služby v oblasti výživového poradenství, které vám pomohou dosáhnout vašich zdravotních a kondičních cílů. Ať už hledáte personalizovaný jídelníček, potřebujete pomoc s redukcí váhy, nebo se snažíte zlepšit svou sportovní výkonnost, jsme tady, abychom vám poskytli odborné vedení a podporu.

Hotel Boho v Praze je skutečným klenotem mezi luxusními hotely a nabízí jedinečný zážitek pro každého, kdo hledá spojení elegance, pohodlí a prvotřídního servisu. Tento hotel se nachází v srdci Prahy, jen kousek od Staroměstského náměstí, a je tak ideálním výchozím bodem pro objevování krás historického města. Interiér hotelu Boho je navržen s ...

Pod Hradbami s.r.o. provozuje dentální centrum se zaměřením na mikroskopickou a estetickou stomatologii.

MAVI Studio nabízí relaxační masáže, ošetření pleti.