Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Mgr. Radek Chrobák poskytuje psychologické poradenství a terapie.

Mgr. Petra Hapalová provozuje zubní laboratoř.

Mgr. Jana Milatová provozuje ambulanci klinické psychologie.

MDDr. Lucie Stejskalová je praktický zubní lékař.

MUDr. Kristýna Mílková Pavlíková provozuje dětskou psychologickou a psychiatrickou ordinaci.

Stomatologická ordinace, zubní ordinace. Dentální hygiena Preventivní, estetická a záchovná stomatologie Endodoncie Protetická stomatologie Stomatologická chirurgie Implantologie

MUDr. Petr Machala provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Fyzioterapie při akutních i chronických bolestivých stavech a potížích pohybového aparátu - rehabilitace v rámci neurologických diagnóz včetně míšních lézí - dětská psychomotorická poradna - odborná rehabilitace kojenců i starších dětí - rehabilitace u dětí s centrální koordinační poruchou včetně DMO Dětská ...

MUDr. Václav Kotačka se zaměřuje na akupunkturu a léčbu bolesti.

Ordinace: -kožní lékař, dermatovenerolog -kožní, pohlavní choroby.

Paní doktorka MUDr. Alena Rohlíková poskytuje ve své ordinaci komplexní neurologickou péči. Naši pacienti k nám chodí v případě, že mají bolesti hlavy, zad, končetin, brnění končetin, dvojité vidění, závratě, poruchy vědomí, poruchy paměti, slabost či ochrnutí končetin, poruchy řeči, poruchy chůze a hybnosti, úrazy hlavy, zhoršení citlivosti na ...

Stomatologie MUDr. Fridrich, Brno Naši zubaři ze stomatologické ordinace MUDr. Fridrich v Brně nabízí kvalitní péči o Vaše zuby. Používáme pouze moderní ověřené postupy. Neváhejte a navštivte naši ordinaci.

Jitka Popelková DiS. provozuje ordinaci dentální hygieny.

Klinický psycholog a psychoterapeut. Služby: -psychologické, psychoanalytické konzultace -řešení krizových situací.

AJEM s.r.o. provozuje ordinace urologie a diabetologie.

Dentální klinika: - stomatologická ordinace - zubní implantáty - orální chirurgie - léčba čelistního kloubu.