Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Zubní ordinace MDDr. Vítězslav Kučera s.r.o. provozuje zubní ordinaci a zaměřuje se také na protetiku, bělení zubů a dentální hygienu.

Zdravotnictví: -gynekologická poradna, gynekologie -ženská lékařka Ordinační doba: - Po 7-12, 12.30-17 - Út 7-14 - St 12-17 - Čt 7-13 - Pá 7-12.

HELIOS DENT s.r.o. se zaměřuje na stomatologické ošetření a dentální hygienu.

Územní středisko záchranné služby: - rychlá lékařská pomoc a sanitní doprava - případě akutního ohrožení života volejte bezplatně na tísňovou linku ZZS, číslo 155

Klinika DERMI, s.r.o. je součástí sítě předních dermatologických ambulancí zaměřených na estetickou a korektivní dermatologii Medical Clinic. Ordinace estetické medicíny, dermatologie a plastické chirurgie jsou vybaveny sofistikovanou lékařskou technikou. Strategie kliniky je u našich estetických zákroků zaměřena na naprosto přirozeně působící ...

Gynekologie Woman -kompletní gynekologickou a porodnickou péči. Gynekologická ordinace.

PORTCHANCE s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci se zaměřením na duševní onemocnění.

Oční ambulance - vyšetřování očních vad - vyšetření a diagnostika chorob předního a zadního očního segmentu - nadstandardní vyšetřování zadního segmentu oka u glaukomu, diabetu, hypertenze a cévních patologií - diagnostika, léčba a sledování glaukomatiků, vyšetření tloušťky rohovky pachymetrie - počítačová perimetrie – ...

Stomatologická ordinace. Zubní lékařka.

Charita Odry poskytuje sociální služby.

Služby: -gynekologie -centrum pro léčbu neplodnosti -těhotenská poradna, ultrazvuk -kolposkopie, cytologie.

Gynekologické ambulance pro děti a dospělé Gyneva s.r.o. Gynekologická a porodnická péče. -časná diagnostika těhotenství -komplexní prenatální péče -základní ultrazvuková diagnostika -spolupráce se pecializovanými centry -kardiotokografické vyšetření.

Mgr. et Mgr. Leona Vysloužilová provozuje psychologickou ambulanci.

Charita. Poskytování ošetřovatelské (zdravotní) a pečovatelské (sociální) služby seniorům a zdravotně postiženým v jejich domácím prostředí v Kopřivnici a blízkém okolí. Věcné sbírky se zde neprovádí!

Psychiatrie Vyhlídka s.r.o. provozuje psychiatrickou ambulanci se zaměřením na duševní onemocnění.

Gastroenterologie Eden s.r.o. provozuje gastroenterologickou ambulanci a provádí screeningovou koloskopii.

CHIRAPRO s.r.o. se zaměřuje na komplexní ambulantní chirurgickou péči.