Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vladimír Holoubek s.r.o. se zaměřuje na ortopedii, fyzioterapie a podologii.

Ambulantní zdravotní péče. Nestátní zdravotnické zažízení: -urologie, chirurgie, onkologie. Mammografie Onkologie Urologie.

AVE Dental s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

ABC alergologie, s.r.o. provozuje ordinaci alergologie a klinické imunologie.

Oční ordinace Proxima, s.r.o. se zaměřuje na kompletní vyšetření očí u dospělých i dětí.

Laserové centrum. Estetiká dermatologie. Kožní ordinace.

Zubní klinika Smile Factory, s.r.o. poskytuje pacientům komplexní moderní stomatologickou péči dle evorpských standardů v příjemném a nenuceném prostředí. Při první návštěvě provedeme vstupní vyšetření a důkladnou anamnézu pacienta, s komplexní analýzu zubů a ústní dutiny. Mezi naše služby patří ošetření zubního kazu, estetická stomatologie, ...

Provádíme kompletní služby v oblasti plastické chirugie od operace prsou až po plastickou korekci nosu nebo odstranění chrápání. Operace dolních i horních víček, liposukce, plastická operace břicha, transplantace vlasů. Kosmetologie, botox, odstranění vrásek, lifting obličeje. dermatologie- odstranění znamének.

Gynekologická ambulance Jednodenní chirurgie Studio Dědkov

Zubní klinika v centru Brna, která má k dispozici moderní zubní ordinace s prvotřídním stomatologickým vybavením a dlouholetou praxí. Personál se pravidelně zúčastňuje kurzů a přednášek od předních českých i světových specialistů. Nabízí individuální přístup s vypracováním léčebného plánu na míru i s možnostmi financování.

Logopedie Vysočina s.r.o. provozuje logopedickou kliniku, kde se snaží léčit opožděný vývoj řeči, vývojovou dysfázii, dyslalii, mutismus a jiné poruchy ve vady řeči dětí.

První radiologická s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na teleradiologii.

Chirurgie Kamenice s.r.o. provozuje chirurgickou ordinaci, zabývá se cévní chirurgií a sonografií.

SKYDENT s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a zaměřuje se také na dentální hygienu a bělení zubů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

NeuroHope Zlín s.r.o. provozuje ordinaci zaměřenou na neurologické vyšetření pacientů.

MUDr. Ján Jablonský zajišťuje provoz ordinace odborného lékaře otorinolaryngologie.

U nás máte zajištěné i základní lékařské vyšetření a konzultace s lékařem v průběhu terapie. Služby: - prevence obezity - komplexní péče pro osoby s nadváhou - skupinová a individuální terapie nadváhy - nenásilné změny ve výživě - změření složení těla, určení procenta tuku, množství svalstva a kostní hmoty, objem tělesné vody a ...

Mini-gyn s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci a zaměřuje se také na porodnictví.

Nabízíme klasickou stomatologii v rámci veřejného pojištění, ale i nadstandardní estetickou stomatologii a odborné poradenství. Máme smlouvy se všemi pojišťovnami. Čeká na Vás profesionální péče příjemného týmu v nově zrekonstruovaných prostorách zdravotního střediska, to vše jen dva kilometry za OC Olympia Olomouc.

Služby: -zdravotnické středisko -praktický lékař pro dospělé -praktický lékař pro děti a dorost -chirurgie -gynekologie -zubní lékař -rehabilitace.

Flortho s.r.o. provozuje ortodontickou ordinaci a provádí také dentální hygienu.

Stomatologie Myjavcová s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře pro děti a dospělé.