Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Gynekologické centrum: -gynekologické prohlídky a vyšetření zákroky a operace -kosmetická ošetření laserem -těhotenské testy -antikoncepční poradna -vyšetření ultrazvukem -poradenství těhotenská, sexuologická i pro patologie prsů. Druhá ordinace: -Jihomoravské náměstí 1 - Slatina, II. poschodí ...

Zdravotnictví: -odborná kožní lékařka -dermatoložka, dermatologie, dermatovenerologie.

L'ART klinika. Ambulance ženského lékaře - asistovaná reprodukce - IVF a gynekologické ordinace - diagnostika - léčba poruch plodnosti.

MUDr. Miroslav Straka provozuje ortopedickou ordinaci a zaměřuje se i na ultrazvukové vyšetření kyčlí kojenců.

Privátní praxe. Zubní ordinace-stomatologie.

Věra Hýbnerová poskytuje služby porodní asistentky.

Lékařské centrum laserové epilace. Služby: -odstranění ochlupení u žen i mužů na všech částech těla, obličeje i intimních míst - bezbolestná expres epilace. - odstranění vrásek, pigmentací, cévních změn - kryolipolýza s rázovou vlnou-revoluční technologie odstranění tuku a celulitidy Zdravotnictví: -gynekologicko-porodnická ordinace, ...

Společnost Onkogyn s.r.o. se zabývá léčbou přednádorových stavů a gynekologických nádorů.

Detašované pracoviště. Plicní ambulance. Ambulance TRN (pro transpirační a respirační nemoci). Kalmetizace.

Společnost Oční Šťáva, s.r.o. provozuje oční ambulanci.

Soukromá rehabilitace. Fyzioterapeutické služby: - léčebná tělesná výchova - měkké techniky - mobilizace páteře a jiných kloubů - reflexní a klasické masáže - vířivá koupel rukou a nohou - trakce krční a bederní páteře - přístrojová mechanoterapie - posturomed - přístrojová lymfodrenáž - masážní křeslo, lehátko - fyzikální ...

Bc. Kateřina Ambrosová se zaměřuje na fyzioterapie a léčbu pohybového aparátu.

Mgr. Kristýna Hájková se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie pro děti.

Mgr. Eliška Moravcová se zaměřuje na psychologické poradenství a terapie.

MDDr. Adam Drmola provozuje zubní ordinaci.