Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Společnost DeltaDental s.r.o. provozuje zubní ambulanci.

Mgr. Tomáš Debowski se zaměřuje na fyzioterapie.

Jana Ondrušková, DiS. se zaměřuje na fyzioterapie a psychomotorický vývoj dětí.

Společnost Klinická psychologie a psychoterapie Jablunkov s.r.o. provozuje ambulanci klinické psychologie.

MUDr. Dagmar Konicarová provozuje stomatologickou ordinaci.

MUDr. Martina Janyšková provozuje gynekologickou ambulanci pro dospělé i děti.

Mgr. Jana Szendrei provozuje ordinaci pro zrakovou terapii.

Horské lázně Karlova Studánka leží v Jeseníkách na úpatí Pradědu a poskytují lázeňské a wellness procedury pro sportovce, seniory a osoby s problémy se srdcem, astmatem, alergiemi i pro diabetiky a po onkologické léčbě. Můžete si zde dopřát regeneraci v prostředí s nejčistším vzduchem v ČR a unikátním horským architektonickým stylem. ...

MUDr. Arnošt Škrabal provozuje centrum pro ortopedii, sportovní traumatologii a artroskopii.

MUDr. Lea Chroustová provozuje gynekologickou ambulanci.

Zdravotní domácí péče v Praze. Zdravotnická ošetřovatelská služba, masáže na prokrvení a prevenci proleženin. Zdravotnická ošetřovatelská služba - zajištění hygieny u ležících, pomoc s hygienou u ostatních - cvičení a rehabilitace chůze po CMP, úrazech, operacích - aplikace injekcí včetně inzulínu a další......

V současné době provozujeme kožní ambulanci v Letovicích. Díky dlouhodobé spolupráci s předními firmami a pojišťovnami jsme schopni vám nabídnout prvotřídní služby, ať už se jedná o drobné zákroky, nebo komplexní dlouhodobější ošetření.

Poskytování neurologické a rehabilitační péče v ambulantních podmínkách.

Dentální klinika v parku s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

ReproGenesis a.s. je zdravotnické zařízení, asistovaná reprodukce: -neplodnost -vyšetření ženy -vyšetření muže -léčebné postupy -dárcovský program.

Green - Dent s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

MUDr. Jana Grabovská s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci pro děti.

Stomatologická ordinace. Zubní ordinace.

Společnost GYNOVA, s.r.o. provozuje ambulanci gynekologie, . urologie a porodnictví.

Nestátní zdravotnické zařízení pro estetickou medicínu, centrum plastické chirurgie, estetická medicína, ambulantní plastická chirurgie.

Společnost Aku-Fyzio, s.r.o. poskytuje služby v oblasti akupunktury, neurologie a fyzioterapie.

Rehabilitace Bystřice pod Hostýnem, s.r.o. se zaměřuje na poskytování rehabilitační péče pro dospělé i děti.