Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Logopedie - náprava vad řeči u dětí a dospělých

Společnost All4Skin s.r.o. poskytuje zdravotní služby v oboru dermatovenerologie.

Společnost AMBULANCE IPL s.r.o. poskytuje služby v oborech Všeobecné lékařství Pracovně-lékařské služby Interní lékařství

Ambulantní zařízení gynekologie, prenatální diagnostiky, péče o těhotné, Centrum gynekologické onkologické péče, včetně expertní kolposkopie. Jednodenní chirurgie.Urogynekologie včetně urodynamických vyšetření a operačního řešení inkontinence.Osteocentrum včetně prevence, diagnostiky (DXA) a léčby osteoporózy Lékaři v ordinaci: MUDr. Aleš ...

MEDIK HAUS s.r.o. se zaměřuje na estetickou medicínu, dermatologii a snižování váhy.

H-centrum Staré Hradiště - Sportovní a relaxační centrum: -3 tenisové kurty, z toho 2 v létě odkryté -3 badmintonové kurty -florbalové, volejbalové hřiště -horolezecká stěna a bouldering -fitness -2 stoly na stolní tenis -cvičební sály (Spinning, Pilates, Power joga, Aerobic, ...) -bowling (2 dráhy) -sauny (finská + parní + ...

Dětská a sportovní ortopedie Ondruš s.r.o. provozuje ortopedickou ordinaci pro děti a dorost.

Zdravotnické zařízení: -ortopedie, ortopedická ambulance.

Složení pokojů: -Lázeňský dům NIVA: -80 dvoulůžkových se sprchou a WC -5 apartmánů 4-5 lůžek,2x jednolůžkový Kategorie: -lázeňský dům s celoročním ubytováním. Další údaje: -rehabilitační a lázeňské procedury pro léčení nemocí oběhového a zažívacího ústrojí,poruch látkové výměny,diabetes,dýchacího a pohybového ústrojí ...

RehaTime s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a na fyzikální terapii.

Zdravá srdce s.r.o. provozuje kardiologickou ordinaci.

MUDr. Anna Bernardy s.r.o. provozuje centrum komplexní péče Phoenix se zaměřením na poradenství pro páry i jednotlivce, homeopatii, čínskou medicínu, kineziotaping a mnoho dalšího.

Parodontologie, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci se specializací na léčbu onemocnění paradentózy.

Hofštetr Alois MUDr. s.r.o. provozuje alergologickou a imunologickou ambulanci.

H-Fysio, s.r.o. se zaměřuje na poskytování kompletní rehabilitační péče.

HelpDental s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře se specializací na parodontologii a implantologii.

Centrum žilní chirurgie. Specializované pracoviště pro diagnostiku a léčbu křečových žil. Žilní laser, radiofrekvence, žilní lepidlo.

Freya GYN s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Dermatologie Brno - Lesná s.r.o. provozuje dermatologickou ambulanci.

FYZIOCENTRUM Přerov s.r.o. se zaměřuje na rehabilitační pro děti i dospělé.

VVV CLINIC s.r.o. provozuje kliniku plastické chirurgie a estetické chirurgie a gynekologie.