Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Centrum prenatální diagnostiky. Vše pro zdravý vývoj vašich dětí. Ultrazvuková, gynekologická a genetická ambulance, služby: -screeningové ultrazvukové vyšetření plodu -ultrazvukové vyšetření plodu k vyloučení vrozených vývojových vad -ultrazvukové vyšetření malé pánve -genetické konzultace u těhotných -prenatální invazivní ...

RoDental s.r.o. provozuje zubní ordinaci se zaměřením na zubní implantáty, parodontologii, estetickou stomatologii a dentální hygienu.

ORTODONCIE - MUDr. L. Jedličková s.r.o. provozuje ordinaci ortodoncie se zaměřením na fixní a fóliová rovnátka, snímací aparáty a na dentální hygienu.

Plicní.eu s.r.o. provozuje plicní ordinaci a provádí s tím související vyšetření.

Klinika estetické a laserové dermatologie: -aplikace botulotoxinu a výplňových materiálů -aquamid -chemický peeling nejnovější generace -digitální dermatoskop -fotodynamická terapie -fotoepilace -fotorejuvenizace -glykopeel, mezopeel -komplexní terapie akné -kosmetika -laserová epilace -mezoterapie Odborná péče ...

Dentální praxe, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci, ve které se zaměřuje i na dentální hygienu.

REVMATOLOG s.r.o. provozuje revmatologickou ordinaci.

Klinika Vital s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace a osteopii.

Stomatologické ošetření pro děti a dospělé v centru města Zlína.

Minident s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře a dentální hygieny.

Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o. provozuje ordinace praktického lékaře, urologie, dermatologie, lymfologie a dermatovenerologie.

Gynell s.r.o. provozuje gynekologicko-porodnickou ordinaci.

Dentapiro s.r.o. provozuje soukromou stomatologickou ambulanci.

MUDr. Marie MÁTLOVÁ s.r.o. provozuje soukromou gynekologickou ambulanci.

Ortho Dent s.r.o. provozuje ortodontickou ordinaci se zaměřením na snímací a fixní rovnátka pro děti i dospělé.

4D FYZIOTERAPIE s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, různé druhy masáží a baňkování.

Sanatorium Helios vzniklo v roce 1994. Bylo jedním z prvních center v České republice, zabývajících se diagnostikou a léčbou neplodnosti. V roce 2002 jsme začali spolupracovat s nejúspěšnějším IVF centrem na světě – australskou klinikou Genea World leading fertility a díky exkluzívní licenční smlouvě s Geneou máme k dispozici nejnovější postupy a ...

Klinická logopedie JINAK s.r.o. provozuje logopedickou ambulanci a realizuje kurzy pro nastávající matky.

Rehabilitace Bystrc s.r.o. je nestátní zařízení zaměřující se na rehabilitace a fyzioterapie.