Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Stomatologické centrum, zubní ordinace Třebíč Bělení zubů. Dentální hygiena. Implantáty od 18500 Kč.

Oddělení: -Oddělení ARO -Dětské oddělení -Gynekologicko-porodnické odddělení -Porodnice -Novorozenecké oddělení -Chirurgické oddělení -Infekční oddělení -Interní oddělení -Kožní oddělení -Léčebna dlouhodobě nemocných -LDN Třebíč -Neurologické oddělení -Oční oddělení -ORL -Ortopedické oddělení -Rehabilitace -Plicní ...

Proktologie MUDr. Petr Jaša s.r.o. provozuje nestátní proktologickou a chirurgickou ambulanci.

Ocino s.r.o. provozuje moderní oční ordinaci pro dospělé a děti od 3 let.

Stomatologická ordinace Zlín, s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

FONIATRIE TŘEBÍČ, s.r.o. provozuje foniatrickou ambulanci, provádí vyšetření sluchu a specializuje se na naslouchadla.

Radiosono s.r.o. provozuje radiodiagnostickou ordinaci a provádí klasická rtg a ultrazvukové vyšetření.

H plus centrum s.r.o. provozuje gynekologicko-porodnickou ambulanci

Stomatologické centrum, klinika -praktický zubní lékař pro děti i dospělé, stomatologie -estetická stomatologie -chirurgie, imlantologie, kosmetiologie -ortodoncie (rovnátka) -stomatoprotetika.

Služby: - zubní ordinace - stomatologie - dentální hygiena

STOMTEAM, s.r.o. provozuje zubní ordinaci pro děti i dospělé, zaměřuje se na dentální hygienu, stomatologie a paradontologie.

Služby, ordinace: - zubní - stomatologie - dentální hygiena Ordinace Zlín: Zarámí 4432 tel.: 577 595 416, 777 748 171

Klinická psychologie Břeclav, s.r.o. se zaměřuje na psychologickou diagnostiku, psychoterapii, krizovou intervenci a dopravně – psychologické vyšetření řidičů.

MUDr. Jaroslav Minařík se zaměřuje na akupunkturu, baňkování a různé druhy masáží.

Alice Víchová DiS.se specializuje na fyzioterapie a léčebné rehabilitace.

Mgr. Magda Shymon se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a terapie.

Psychologické poradenství - psychoterapie. Nabízím: Individuální psychoterapii Psychologické poradenství Terapii partnerského vztahu

Neuromea Havířov, s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci v Havířově a Frýdku-Místku (Potoční 1094 vchod A). Nová ordinační doba: ordinační hodiny MUDR. Eva Štěpánová Pondělí 15:30 -19:30 ve FM MUDR. Jana Baselová Havířov, sestra: Petra Knapová Pondělí 13:30-18:30. ( od 2.1.2023. 8-14:30) úterý neordinuji středa neordinuji čtvrtek ...

TX HOTEL je vhodný pro pořádaní sportovních i společenských skupinových akcí (sportovní turnaje, soustředění, svatby, firemní akce, školení, teambuilding, plesy v zimní sezóně v tenisové hale o kapacitě 600osob). Jsou zde vytvořený ideální podmínky pro rodinnou rekreaci. Hotel i restaurace mají bezbariérový přístup. Hotel Nabízíme útulné 2-4 ...

Oční ambulance - oční vyšetření. Plastické operace horních i dolních víček - Blepharoplastika.

Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...

Aquapark Kohoutovice. Nabídka: -plavecký bazén 25 x 12, 5 m -rekreační bazén (perličkové rošty, chrliče vody, vodní trysky) -tobogán 90 m -divoká řeka -Whirpool -dětské brouzdaliště s vodním hřibem -slunečná „vyhlídková“ terasa s venkovním bazénem 12 x 8m (v letním období) -pára -sauna -posilovna -mokrý bar -masáže.