Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Ocino s.r.o. provozuje moderní oční ordinaci pro dospělé a děti od 3 let.

Stomatologická ordinace Zlín, s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře.

FONIATRIE TŘEBÍČ, s.r.o. provozuje foniatrickou ambulanci, provádí vyšetření sluchu a specializuje se na naslouchadla.

Radiosono s.r.o. provozuje radiodiagnostickou ordinaci a provádí klasická rtg a ultrazvukové vyšetření.

H plus centrum s.r.o. provozuje gynekologicko-porodnickou ambulanci

Stomatologické centrum, klinika -praktický zubní lékař pro děti i dospělé, stomatologie -estetická stomatologie -chirurgie, imlantologie, kosmetiologie -ortodoncie (rovnátka) -stomatoprotetika.

Služby: - zubní ordinace - stomatologie - dentální hygiena

STOMTEAM, s.r.o. provozuje zubní ordinaci pro děti i dospělé, zaměřuje se na dentální hygienu, stomatologie a paradontologie.

Služby, ordinace: - zubní - stomatologie - dentální hygiena Ordinace Zlín: Zarámí 4432 tel.: 577 595 416, 777 748 171

Klinická psychologie Břeclav, s.r.o. se zaměřuje na psychologickou diagnostiku, psychoterapii, krizovou intervenci a dopravně – psychologické vyšetření řidičů.

MUDr. Jaroslav Minařík se zaměřuje na akupunkturu, baňkování a různé druhy masáží.

Alice Víchová DiS.se specializuje na fyzioterapie a léčebné rehabilitace.

Mgr. Magda Shymon se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a terapie.

Psychologické poradenství - psychoterapie. Nabízím: Individuální psychoterapii Psychologické poradenství Terapii partnerského vztahu

Neuromea Havířov, s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci v Havířově a Frýdku-Místku (Potoční 1094 vchod A). Nová ordinační doba: ordinační hodiny MUDR. Eva Štěpánová Pondělí 15:30 -19:30 ve FM MUDR. Jana Baselová Havířov, sestra: Petra Knapová Pondělí 13:30-18:30. ( od 2.1.2023. 8-14:30) úterý neordinuji středa neordinuji čtvrtek ...

TX HOTEL je vhodný pro pořádaní sportovních i společenských skupinových akcí (sportovní turnaje, soustředění, svatby, firemní akce, školení, teambuilding, plesy v zimní sezóně v tenisové hale o kapacitě 600osob). Jsou zde vytvořený ideální podmínky pro rodinnou rekreaci. Hotel i restaurace mají bezbariérový přístup. Hotel Nabízíme útulné 2-4 ...

Oční ambulance - oční vyšetření. Plastické operace horních i dolních víček - Blepharoplastika.

Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...

Aquapark Kohoutovice. Nabídka: -plavecký bazén 25 x 12, 5 m -rekreační bazén (perličkové rošty, chrliče vody, vodní trysky) -tobogán 90 m -divoká řeka -Whirpool -dětské brouzdaliště s vodním hřibem -slunečná „vyhlídková“ terasa s venkovním bazénem 12 x 8m (v letním období) -pára -sauna -posilovna -mokrý bar -masáže.

Lázeňské a relaxační centrum nabízí: - bazén - vířivka - wellness zóna - po-pá 14-22, so, ne, svátky 8-22 - solárium - posilovna - bar

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Kamiónová přeprava. Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Oční ordinace provádí: - estetická medicína - aplikace - kontaktní čočky.