Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Anežka Dědková provozuje ambulanci Alergologie Nový Jičín.

MUDr. Martin Jančo provozuje ortopedickou ambulanci.

MUDr. Pavel Doležálek provozuje dentální centrum: - preventivní stomatologické prohlídky - endodoncie - estetická stomatologie - zubní implantáty - dentální hygienu

MUDr. Diana Vyorálková provozuje kožní ambulanci v Havířově.

Ortodontická ordinace - léčba ortodontických vad pomocí snímatelných i pevných rovnátek

MUDr. Dalibor Svrčina poskytuje komplexní služby v oboru gynekologie a porodnictví.

MUDr. Dagmar Mikesková provozuje psychologickou ambulanci.

PhDr. Zuzana Spurná, PhD. provozuje soukromou ambulanci psychologie a psychoterapie v centru Brna.

Rehabilitační terapie: - rehabilitace dětí i dospělých - kinezio tape - s využitím pružných pásek - ergonomické poradenství - úprava pracovního prostředí - kondiční příprava sportovců - fyzikální terapie

MUDr. Eliška Jugová provozuje kožní a dermatovenerologickou ordinaci se zaměřením na kožní problémy a vyšetření pigmentových znamének.

Zubní péče, zubní ordinace Amalgámová výplň Anestezie (umrtvení) Bílé výplně Bělení zubů Fluoridace Implantáty Intraorální kamera Korunky a můstky Odstranění zubního kamene Pečetění zubů Preventivní prohlídka Rentgen Snímací náhrady Čištění kořenových kanálků.

MUDr. Hana Brhelová provozuje ortodontickou ambulanci pro děti i dospělé a zajišťuje také dentální hygienu.

MUDr. Libuše Čapková provozuje ordinaci zubního lékaře.

Ortopedická ambulance. detašované pracoviště: -Zámecká 370, 79807 Brodek u Prostějova, okres: Prost

MUDr. Jana Kupka Maděránková provozuje soukromou zubní ordinaci zaměřenou na stomatologii a dentální hygienu.

Praktická zubní lékařka. Komplexní zubní péče pro celou rodinu: -prevence, výplně, korunky, můstky, protézy, bělení zubů, stomatologická chirurgie, endodoncie... Snažíme se vyjít vstříc Vaším časovým i finančním možnostem.

MUDr. Michaela Košinová je zubní lékařka a specialista v parodontologii.

Ambulance preventivní a pohybové medicíny Základem naší léčby je komplexní vitamínová terapie - aplikace vitamínů a stopových prvků, infuze vitamínu C, kolagenové injekce Guna MD, homeopatické vakcíny... Léčba je cílená na široké spektrum diagnóz, zejména na prevenci, virové infekce, chronický zánět, únavový syndrom, bolest zad a kloubů, ...

MUDr. Eva Soušková provozuje ordinaci alergologie a Imunologie.

PhDr. Ivana Urbančíková poskytuje služby v oblasti fyzikální terapie.