Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční centrum se specializuje na diagnostiku a léčbu očních nemocí hlavně dospělého věku Zdravotnictví - oční lékař.

DS-Dentes s.r.o. provozuje zubní ordinaci a zaměřuje se také na dentální hygienu.

Mediekos Vsetín s.r.o. provozuje ordinaci osteologie.

ORL A LOGOPEDIE s.r.o. provozuje ordinaci klinické logopedie pro děti i dospělé.

BeneDent ordinace s.r.o. poskytuje služby v oblasti zubního lékařství.

Společnost Kováč - dental s.r.o. poskytuje péči o zuby.

PhDr. Pavla Šňupárková je akreditovaná psycholožka, psychoterapeutka a lektorka působící v Ostravě

MUDr. Zdeněk Šos provozuje ambulanci ortopedie: - artroskopie a rekonstrukční výkony kloubů na horní i dolní končetině, - korekce úhlových deformit dolní končetiny, - operace vrozených a získaných deformit nohy, - endoprotetické operace kloubů dolní končetiny, - menší zákroky v lokální anestézii.

Ordinace celostní medicíny a rehabilitace. -tradiční čínská medicína, fytoterapie, akupunktura -biorezonanční terapie (bicom optima) -homeopatie -manuální ošetření páteře -shiatsu masáže.

MUDr. Petra Pospíšilová provozuje oční ambulanci.

Reflexdent poskytuje zubní péči základní i nadstandardní, dentální hygienu.

PhDr. Michaela Cyprichová provozuje pedagogicko-psychologickou poradnu.

MUDr. Eva Hurtíková provozuje akupunkturu: - bolestí zad a bolestivé stavy obecně - psychické potíže - vlivem stresu, přepracování - neurogenní tetanie - pomáhá při obrnách lícního nervu - poruchy spánku a další potíže, kde je potřeba se zaměřit na celkové povzbuzení - uvolnění organismu

MUDr. Marianna Hadzimová je praktické zubní lékařství, parodontologie a dentální hygiena.

Ordinace dentální hygieny - odstranění zubního kamene - bělení zubů - odstraňování pigmentací metodou Air Flow - terapie parodontitidy - aplikace zubních šperků

Kateřina Kusová se zaměřuje na prevenci a léčbu bolestivých stavů pohybového aparátu. - při léčbě používání nahřátí Infra-lampou - elektroterapie (analgetické i stimulační proudy) - kineziotaping. Nabízím také klasické (relaxační) - či aromaterapeutické masáže a reflexní masáž plosky nohy.

Ortopedická klinika Ort-Art v Petřvaldě je moderní, komplexně řešené centrum se třemi na sebe navazujícími trakty – ambulantní, operační a rehabilitační.

Mgr. Nika Konečná nabízí systémové řešení chronických obtíží pohybového ústrojí. Hledá cesty k odstranění kauzálních problémů, a to při komplikovaných diagnózách typu operace.

Leona Burkoňová se zaměřuje na masáže, výlety, pobyty, pohybové kroužky, lyžování, hlídaní dětí a tábory.

Rehabilitace Eliana provádí: - terapie dle Mojžíškové - reflexní terapie ploskou nohy - dynamickou stabilizaci - rašelinové zábaly, lymfatické masáže

MUDr. Romana Martonová se zaměřuje na profesionální stomatologické ošetření pro dospělé i děti.

MUDr. Libuše Hrdinová provozuje ordinaci zubaře, stomatologie a dentální hygieny.