Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Kosmetický Salon 5. element, služby: - kadeřnictví - kosmetické služby - manikúra - pedikúra - modeláž nehtů - parní sauna - solná jeskyně - masáže.

GYNEKOLOGIE Richterová s.r.o. má privátní gynekologicko-porodnická ordinace.

PPJ consulting, s.r.o. se zaměřuje na kosmetické služby, masérské, rekondiční a regenerační služby.

Manuální a přístrojová lymfodrenáž. Kavitace. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilovna. In body 270. Výživové poradenství.

Služby - kadeřnictví - orientální epilace - kosmetika - masáže - manikúra, modeláž nehtů - pedikúra.

Beata Rašková je nutriční terapeutka, která poskytne: - jídelníček na míru - balíček sériových konzultací, nebo jednorázové - balíček pro těhotné - asistovaný nákup - spolupráci s jídelnami - přednášky z hlediska výživy

Alergologie Němcová s.r.o. provozuje alergologickou ordinaci a zaměřuje se mimo jiné i na přírodní léčbu alergií a astmatu.

Ing. Věra Maníková se zaměřuje na tradiční čínskou medicínu, omlazovací techniku obličeje, na odvykání kouření a různé druhy masáží.

Ján Olejár provozuje relaxační studio a zaměřuje se na scenar terapie a různé druhy masáží.

ParkFit Store s.r.o. se zaměřuje na zdravé stravování, laktační poradenství, prodej zdravých potravin a nápojů a na proteinovou dietu.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí

Jsme sdružení pečujících organizací poskytujících služby v oblasti zdravotní a sociální péče v rámci České republiky. Naším posláním je pomáhat lidem. Máme celorepublikovou působnost. Naším posláním je lidem, kteří jsou z jakéhokoliv důvodu odsouzeni na pomoc ostatních, zajistit, aby mohli zůstat co nejdéle v domácím prostředí.

Zdravotní péči v oboru oční lékařství poskytuje pan MUDr. Jiří Valenta -odborný oční lékař. Naši ordinaci najdete na adrese Hroznětínská 350, Ostrov, okres Karlovy Vary. Provádíme kompletní vyšetření zraku včetně preventivních prohlídek. Oční lékař, oční ordinace, služby: - oftalmologie, odborný oční lékař - vyšetření zraku - diagnostika ...

Čtyřhvězdičkový Boutique Spa Hotel Aqua Marina nabízí komforní ubytování v centru lázeňského města Karlovy Vary. Hotel má k dispozici 24 pokojů různých kategorií a 2 apartmány ve vedlejší budově. K dispozici jsou prvotřídně vybavené hotelové pokoje, které dotváří atmosféru útulnosti, pohodlí a klidu. Naši návštěvníci si mohou dopřát také lázeňské ...

Wellness Spa Hotel Ambiente se nachází v oblíbené lázeňské oblasti Karlových Varů a nabízí luxusní ubytování spojené s relaxací. Součástí hotelového resortu je MediRelaxCentrum, kde si mohou klienti dopřát chvilky odpočinku formou welness a lázeňských programů. V nabídce máme mnoho relaxačních pobytů. AMBIENTE SPA HOTEL byl oceněn jako ...

AWA Relaxační centrum Brno (Dům u Kamenné panny): -solné (solná) jeskyně ADAM a EWA (18 lůžek) -solná jeskyně EWA pro děti s pískovištěm a televizí -solná jeskyně ADAM pro dospělé. -šungitová komnata -masáže, masérské kurzy -fotoepilace -fotoomlazení -pedikúra -kosmetika -kosmetický laser -goji Ramissio -EEG biofeedback -EEG ...

Druidské masáže. Masáž: - druidská celého těla - základní masáž - záda a šíje - lávové kameny - aromaterapeutická - relaxační - sportovní - reflexní masáž chodidel, nohou, rukou - uvolňující masáž obličeje, hlavy, šíje. Bylinný zábal na záda. Používám výhradně přírodní ingredience.

Chirurgie - operace lupavých prstů - operace ganglionů - operace Dupuytrenovy kontraktury - operace zarostlých nehtů.

BM Terapie s.r.o. poskytuje služby biorezonance. Nabízí: - harmonizaci zdraví a buněk - diagnostika a BM Terapie Bicom Kliniku mají na adrese: Nádražní 923/118, 702 00 Ostrava

Pobočka. Biofarmaceutická společnost. Naším posláním je bezpečný a efektivní odběr lidské krevní plazmy určené k frakcionaci založený na důvěrném partnerství s dárci plazmy.

Svět zdraví. Služby. - metabolická diagnostika KNT od RNDr. Petra Fořta - základní diagnostika organismu na přístroji Tanita.

Kosmetické ošetření Kosmetické přístroje Permanentní Make-up Péče o nohy a ruce Depilace Masáže Péče o řasy a obočí Vertikální TurboSolárium