Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Poskytuji mobilní masáže v Blansku a okolí.

Pedikúra, manikúra, kosmetika, masáže v Sokolově. Služby: - pedikérské, pedikúra: - mokrá, medicinální - pedikúra pro diabetiky - manikúra - nehtová modeláž - gelové, Shellac - depilace - parafínové zábaly nohou a rukou - depilace - masáže. - klasické - sportovní - rekondiční - hlavy - lávovými ...

Zubní lékařka MUDr. Helena Grmelová provozuje svoji ordinaci v obci Velká nad Veličkou v okrese Hodonín. Našim pacientům nabízíme profesionální preventivní, léčebnou, záchovnou i estetickou stomatologickou péči. Provádíme preventivní prohlídky, standartní stomatologické zákroky a věnujeme se i dentální hygieně. Stomatologická ordinace, zubní ...

Zdravotnické zařízení Anestar Anestezie, epidurální analgezie k porodům, sedace a analgosedace

Společnost Klinická psychologie Karlovy Vary s.r.o. poskytuje psychologické poradenství a psychoterapii včetně párové psychoterapie a práce s dospívajícími. Dále provádíme psychologickou diagnostiku osobnosti, vyšetření kognitivních funkcí, neuropsychologické vyšetření a podporu osobního růstu. Ordinace klinické psychologie je nestátní ...

MuDr. Libor Sychra provozuje ORL ordinace na adrese U Nemocnice 4, Svitavy. Pro bezpečnost konzultaci s lékařem můžete využít on-line služby CGM LIFE eSERVIS. K vyšetření do ambulance se můžete objednat také na www stránkách.

Nutriční poradna - zdravý životní styl - omezování nadváhy - formování těla - prevence a léčba civilizačních nemocí

Služby: - manikúra - pedikúra - kosmetika - masáže - permanentní make-up - tetování, piercing.

Zubní ordinace v Ostravě se zaměřením na prevenci, dentální hygienu, záchovnou a protetickou stomatologii, parodontologie, chirurgii a implantologii.

Provozujeme pohybové centrum - provádíme komplexní diagnostiku pohybového ústrojí a pro každého klienta vytváříme trénink na míru. Poskytujeme silově kondiční trénink, fyzioterapii a zdravotní cvičení. Organizujeme kurzy jógy, Pilates, Fit Kids a příměstké tábory.

Instruktorka fitness, skupinové lekce, TRX, zdravá záda Poradenství - problémy s nadváhou - v oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu, sestavování jídelníčků na míru z běžných potravin - výživové poradenství Výroba dekorací a dárkových předmětů.

Psychiatrická ordinace PRO děti a mládež

Stomatologická ordinace. Pravidelné preventivní prohlídky dětí i dospělých. Ošetření, vytržení zubů. RTG zubů. Bělení zubů.