Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Společnost Aurum Clinic, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti plastické chirurgie, estetické medicíny, kosmetiky a také vizážistické služby. Naše klinika je zároveň prvním evropským školícím a aplikačním centrem MetaCrill®. U nás Vám můžeme pomoci s odstraněním vrásek, ochablé kůže obličeje, krku, se zvětšením rtů, zvětšením a korekcí prsou ...

Hotel Žebrák***: - 15 jedno až třílůžkové pokoje - vinný sklep - sauna a solarium.

Poradenství ve zdravotnictví se zaměřením na zdravotnické prostředky Nabízím poradenské a konzultační činnosti v oblasti zdravotnických prostředků.

Ordinaci doktorky MUDr. Heleny Jirákové naleznete v Klatovech na ulici Pod Hůrkou 607. Svým pacientům poskytuji komplexní péči v rámci praktického lékařství pro dospělé a v oboru alergologie a imunologie. Praktická lékařka: - praktický lékař pro dospělé - léčebná a preventivní péče - preventivní prohlídky - odběry krve a biologického ...

Kosmetika - ošetření obličeje a těla Masáže thajské, olejové, sportovní - masáž lávovými kameny - manuální lymfodrenáž

Služby : - analýza těla, rekondiční stoly - Body - space vacu therm - Rolletic a lymfodrenáže - detoxikace, masáže, zábaly - radiofrekvence, kavitace - kosmetika, pedikura, manikura - epilace, solárium - výživa, ostatní

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Ordinace se zaměřením na diagnostiku, léčbu a prevenci onemocnění cév (křečové žíly, žilní tromboza, onemocnění tepen, časná stadia aterosklerozy).

Konzultant v individuální i párové terapii, ale i ve firemních procesech a vedení lidí. Průvodcovské služby po Praze v češtině a italštině, provádění v Itálii.

Institut preventivní rehabilitace - nestátní zdravotnické zařízení. Rehabilitace: - prevence - rehabilitace - fyzioterapie - fyzikální terapie.

Kosmetické salóny - tetování - permanentní make-up - piercing - solární studio - rekvalifikace, školení, kurzy, semináře a akreditované kurzy tetování Záchranná služba, přeprava nemocných asistenční zdravotnická služba

Masáže pro ženy: - manuální lifting obličeje - klasická masáž - manuální lymfodrenáž.

Služby: - léčitelství, reiki, čínská medicína - horoskopy osobní, partnerské, karmické - bylinná terapie - psychotronika - numerologie - výklad karet. Prodej produktů: - produkty pro prevenci a upevnění zdraví na bázi čínské a tibetské medicíny - produkty péče o chrup, vlasy a tělo bez škodlivých ingrediencí.

Zdravotnické zařízení: - ambulantní služby Praktického lékaře pro dospělé, Odborného lékaře internisty s atestací 2.stupně - sociální služby - pečovatelská služba je určena handicapovaným seniorům s tělesným či psychickým defektem - lékárna.

MUDr. Henrietta Nazari provozuje gynekologickou ordinaci na adrese Bayerova 581/11, Brno - Veveří. Nabízíme kompletní léčebnou a preventivní péči v oblasti gynekologie a porodnictví. Zajišťujeme preventivní prohlídky, péči o těhotné a sledování průběhu těhotenství, dále např. ultrazvuková vyšetření. Gynekologická ordinace, služby: - ...

Služby: - IVF centrum - reprodukční medicína - léčba neplodnosti - dárcovství vajíček, spermatu

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - pedikúra, manikúra - masáže

Penzion - pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové - menší, dvoulůžkové - větší, trojlůžkové - apartmá s manželskou postelí u nichž je možné objednat přistýlku - na pokojích vlastní sociální zařízení, noční stolky a šatní skříně - možnost realizovat bezdrátové připojení k internetu - po dohodě je možné ...

Tradiční čínská medicína. Semináře: - tradiční čínská dietetika.