Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Pečlivý a přátelský přístup se vám dostane v ordinaci pana doktora MUDr. Pavla Marka, který je specialistou v oboru praktického lékařství pro dospělé. Naše ordinace poskytuje komplexní diagnostickou, preventivní a lékařskou péči. Provádíme preventivní prohlídky, aplikujeme očkování, děláme odběry biologického materiálu.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Oční lékař MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. poskytuje odbornou péči o Vaše oči. Poskytujeme profesionální služby v oblasti diagnostiky, léčby a prevence očních onemocnění. Ordinace je vybavena moderními přístroji. Sídlo se nachází ve Slavičíně, objednávat se můžete telefonicky, v případě akutních problému se lze dostavit přímo do ordinace.
MUDr. Vít MACHŮ s.r.o.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
MUDr. Josef Maček je specialista s více jak 20 letou praxí v oboru čínské medicíny. Tradiční čínská medicína je ojedinělý léčebný systém, jehož kořeny jsou staré tisíce let. Smyslem je léčit akutní onemocnění, dlouhodobé choroby a opakující se zdravotní potíže. Zaměřuji se na léčbu astmatu, migrény, lupénky, neplodnosti i akné.
Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček
Služby: - masáže - hlídání dětí

Ortopedie, akupunktura, homeopatie. Nový kontak nenalezen

Služby: -kosmetika JUVENA, depilace, líčení -kadeřnictví REDKEN, LONDA -pedikúra, manikúra, masáže -prodej přípravků - vlasové, pleťové, tělové kosmetiky

Výživové poradenství - poradenství v oblasti nutriční výživy, dietetiky a fitness - sestavování osobních jídelníčků - zdravé a efektivní hubnutí.

Podiatrická klinika Zdravá noha - tel. 495 522 207 - neuro-podiatrické vyšetření - kineziologicko-podiatrické vyšetření - posturometrické vyšetření

Solná jeskyně. -jedna procedura v jeskyni ze soli se vyrovná 2-3 dnům pobytu u moře Příznivě působí proti: -onemocnění dýchacích cest -dermatologická onemocnění -onemocnění srdce a oběhového systému -vysoký krevní tlak -poruchy nervového systému.

Centrum stomatologie, zubař, zubní ordinace. Ordinační doba Pondělí 7:15 – 15:00 hod. Úterý 7:15 – 15:00 hod. Středa 7:15 – 15:00 hod. Čtvrtek 7:15 – 15:00 hod. Pátek 7:15 – 13:30 hod

Služby: - výživové poradenství - prodej přípravků na hubnutí

Služby - osobní trenér fitness a kulturistiky - výživový poradce.

Anenské slatinné lázně v městečku Lázně Bělohrad - zaměření na onemocnění pohybového ústrojí-klasické lázně, rekondiční pobyty, léčebna dětí a dorostu, Wellnes a Beauty.

Služby: - celostně muzikotrerapeutické relaxace - recitál vlastních písní, zhudebněných básní Otokara Březiny (kytara).

Služby: - reflexní terapie - homeopatie - reiki - masáže - baňkování

Služby - terapeutické metody, mentální léčba, meditace, REIKI a další.

Masáže klasické, sportovní, relaxační, rekondiční.